Champions League 2019-2020: Ziua 7

0

Începe returul grupelor UCL 2019-2020 iar tranşa de astăzi ne oferă nişte grupe în care lucrurile sunt încinse. Să vedem:

Grupa E

Cum Liverpool nu cred că va avea probleme cu Genk (4-1 acum două săptămâni) rămâne să vedem ce iese la Napoli: Salzburg merge în Italia pentru un rezultat care să îi ţină în cursa pentru calificare. O înfrângere i-ar cam pune la colţ. Aceasta fiind ipoteza, mă aştept iarăşi la un meci cu goluri (2-3 în tur), austriecii nu par a fi timizi iar italienii trebui să învingă pentru a rămâne pe primul loc.

Pronostic: Liverpool BTS, Salzburg X2.

Grupa F

Barca a trecut greu de Slavia, la Praga, şi nici pe Nou Camp nu se simte bine. Adevărul e că înfrângerea cu Levante nu a venit chiar din neant, colegii lui Messi fiind cel puţin lamentabili. În mod normal ar trebui să scoată trei puncte de aici deşi cehii vor sta în picioare până la final.

Grupa asta ne dă meciul serii: Dortmund v Inter. Posesie, şuturi, cornere, până şi la faulturi Dortmund a câştigat meciul tur. La goluri marcate, însă, a câştigat Napoli, 2-0 sec. Ambele au 4 puncte dar Dortmund stă mai bine pentru că are egal cu Barca şi victorie cu Slavia (Inter doar egal). Aşa că mă aştept ca italienii să forţeze victoria iar nemţii să meargă la un egal şi… ce o mai fi.

Pronostic: Dortmund DNB.

Grupa G

Grupă complicată, Zenit şi Leipzig îşi tranşează acum locul 1, OL şi Benfica ţin aproape.

OL a jucat bine în turul din Portugalia dar au plecat învinşi de un gol primit în ultimele 5 minute. Cum Benfica are doar trei puncte, cele din tur, francezii ştiu că dacă bat azi (eventual la două goluri) au participarea în UEL în buzunar.

Pronostic: OL & O1.5

Grupa H

Chelsea a început prost grupa dar a continuat în forţă facând 6 puncte din două meciuri în deplasare. În tur, au bătut la Amsterdam şi la cum se prezintă lucrurile în acest moment m-ar mira să nu bată şi în seara asta.

Valencia a pierdut două puncte în Franţa şi s-ar putea să le pară rău. În eventualitatea în care bat pe Lille şi Chelsea pe Ajax, trec pe doi cu şanse mari să îşi joace calificare în optimi la Amsterdam.

Pronostic: Chelsea & Over2.5, Valencia 1 solist.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.