Champions League 2019-2020: Ziua 3

0

Grupa A

Deschide de la 19.55 cu Real v Brugge. Ai zice că e un meci uşor dar aş vrea să ştiţi că în ultimele 2 meciuri jucate pe teren propriu Realul a dat doar un gol şi a luat 7 (0 puncte)! Clar, Brugge nu e la nivelul lui Ajax şi nici nu beneficiază de contextul de care au beneficiat cei de la CSKA dar victoria spaniolilor va veni mai greu decât speră Modric (titular!).

PSG merge la Galata pentru a-şi consolida începutul bun (3-0 cu Real) şi în mod normal nu ar trebui să aibă probleme, mai ales că turcii au ceva probleme în ultimul timp (3 egaluri în ultimele 3 meciuri). Dar, la fel ca la celălalt meci, nu m-aş arunca pe vreun handicap PSG aşa cum sugerează cota. Mai degrabă invers.

Grupa B

De aici ne vine meciul serii, Spurs v Bayern. Dacă vor primul loc, oamenii lui Poche ar cam trebui să câştige. Au făcut un 2-2 la Oly în timp ce Bayern a făcut un 3-0 cu Steaua Roşie. Merg bine pe teren propriu şi nu au nici un absent de ultimă oră. Bayern a început în forţă sezonul aşa că cei care nu îl vor pe Kovac pe bancă şi-au cam pierdut din avânt. Doar un 1-1 cu Leipzig – în rest victorii pe linie. Ce e îngrijorător pentru ei e fragilitatea defensivei: în uichend tocmai au luat 2 de la Paderborn, iar la Londra se văd cu Kane şi Son.

Meciul pentru locul III, Steaua Roşie v Oly, porneşte de la un uşor avantaj pentru greci, care au deja un punct. Un egal aici i-ar pune aproape sigur pe locul III aşa că mă aştept să abordeze meciul prudent, la peşteală. Sârbii nu prea au de ales şi de la un moment dat (în debut sau după min 60) vor trebui să atace pentru cele trei puncte.

Pronostic: Over 3 la Londra, Oly DNB.

Grupa C

Performerele primei runde se întâlnesc la Manchester. Ambele au victorii la 0 dar cred că Zagreb nu are nici o şansă să scape fără gol primit la Pep în curte.

Dincolo, Atalanta a debutat groaznic în UCL şi întrebarea e dacă stresul primei participări va fi prezent şi astăzi. Pe San Siro vine Şahtior şi chiar dacă ucrainienii nu mai sunt ce erau cu nea Mircea, tot mă gândesc la un meci extrem de greu pentru italieni.

Pronostic: City & Over2.5, Sahtior +0.75

Grupa D

Juve a scăpat printre degete victoria la Atletico şi mă gândesc că nu vor să repete pocinogul. Că din egal în egal nu se câştigă grupa… Nemţii nu nu mai că au scăpat victoria dar s-au făcut de baftă acasă, cu Lokomotiv. Pare-se că acel meci i-a trezit (au două victorii din două meciuri, 0 goluri primite) de aceea mă aştept să opună rezistenţă lui CR7 and friends.

Lokomotiv Moscova se vede cu Atletico Madrid din postura de lider ai grupei. Ruşii merg ceas în ultimul timp (chiar şi-au orchestrat o eliminare din Cupa Rusiei) şi tocmai au câştigat cu Zenit. Atletico tuşeşte serios – o singură victorie în ultimele 5 meciuri dar au meritul de a fi revenit de la 0-2 cu Juve. Nu, egalul cu Real nu l-aş trece la realizări… 🙂

Văd că bookmakerii au pus un 1.8 pe Atletico, fair enough, dar dacă mai cade eu zic că Lokomotiv +1 e de luat. În ultimele două sezoane de UCL, spaniolii au doar o singură victorie în cele 6 meciuri din deplasare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.