Europa League 2019-2020: Ziua 1

0

Dacă e joi, e Europa League.

Diseară începe şi cea de-a doua competiţie europeană şi, ca la orice debut, ne copleşeşte cu o suită de 24 de meciuri, împărţite în două tranşe.

De la 19.55

mi-au atras atenţia, în afară de CFR v Lazio, Frankfurt v Arsenal, PSV v Sporting şi Rennes v Celtic.

Emery merge în Germania pentru a se întâlni cu principala contracandidată la locul I în grupa F. După ce prim 11 a aliniat mă tem că pleacă spre un egal, nu pare să îl intereseze să forţeze victoria în seara asta. Un meci cu goluri, dacă nemţii nu se închid, şi ei, pentru egal.

PSV îi primeşte pe cei de la Sporting şi cred că meciul nu are cum să nu curgă în favoarea olandezilor. Chiar dacă au ceva probleme de lot, olandezii îmi par lejer peste portughezi.

Celtic merge în Franţa, la Rennes, pentru a lua avans în cazul în care Lazio nu trece de Dan Petrescu. Şi au toate şansele, Rennes îmi par într-o uşoară cădere de formă. Celtic DNB ar trebui să livreze.

CFR deschide tare, cu Lazio pe post de vizitatori. Italienii nu sunt chiar în cea mai bună formă, şi de obicei nu prea se descurcă în deplasările UEL. Aşadar întrebarea e dacă oamenii lui Petrescu se vor ridica la nivelul competiţiei şi vor scoate ceva din acest meci. Şanse ar fi.

De la 22.00

Partizan v AZ Alkmaar – olandezii sunt buni în deplasări şi deşi diseară merg la Belgrad nu cred că vor fi uşor de impresionat. Nici Partizan nu mai e chiar o sperietoare aşa că un X nu ar fi chiar rău pentru olandezi.

Rangers v Feyenoord – şi aici aş merge pe olandezi, au avut prestaţii solide în ultimul timp şi în EL şi în campionat.

Wolves v Braga – bumbăcită bine de Lampard în uichend, colonia portugheză de la Wolves se vede cu o trupă autentic portugheză. Va fi un meci interesant, susceptibil de over.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.