Champions League 2019-2020: Ziua 4

0

Vorba unuia de pe Twitter: nemţii de la Bayern l-au văzut pe Lucas Moura şi au crezut că joacă cu Brazilia 🙂 Aşa ruşine pe Spurs, mai rar.

Să vedem ce va fi azi.

Grupa E

Deschide cu Genk v Napoli, în care presimt că va juca şi Ianis. Belgienii au început prost în Austria, totuşi mai bine decât Spurs aseară, ei încasând un set curat de la redbulşi. La 180 de grade au fost italienii, care au bătut campioana en-titre, un 2-0 sec ca un Chardonnay. Grea treabă pentru belgieni dar cred că nu bugetaseră mai mult de un egal în acest meci.

Liverpool primeşte vizita lui Salzburg şi se pare că ei sunt cei care au nevoie de un întăritor. Dacă în campionat zburdă, în UCL au început moale. Matip e dat accidentat dar nu pare că va fi o problemă. Meci simplu pentru Klopp, asta dacă nu îi fac oamenii lui vreo surpriză şi iau gol.

Grupa F

Egalitate la puncte după prima etapă: Slavia a detonat petarda de Inter, Dortmund şi Barca s-au anulat reciproc.

Seara e deschisă de Dortmund la Praga, un meci care ar trebui să arate dacă meciul de la Milano a fost o excepţie sau Slavia e o trupă care se bate la calificare. Aş merge mai degrabă pe prima variantă.

Barca v Inter este, teoretic, meciul serii. Barcelona e de aşteptat să câştige fiecare meci jucat pe Nou Camp dar (posibila) lipsa lui Messi ar putea pune în pericol afirmaţia. Inter a debutat slab în UCL (Conte e cam slab în această competiţie) dar o seară bună prinsă de Sanchez ar putea da peste cap pronosticurile multora.

Grupa G

Aşa cum estimam data trecută, Leipzig s-a dovedit o echipă prea tare pentru Benfica şi, părerea mea, se va dovedi la fel de ztare şi pentru OL. Mai ales că francezii trec printr-o perioadă slabă, care pare că nu se mai sfârşeşte (doar 3 puncte în ultimele 5 meciuri, fără victorie).

Zenit a scos un egal la OL (au fost aproape de 3 puncte) şi îi aşteaptă pe portughezii de la Benfica. Un meci pe muchie de cuţit, portughezii nu prea îşi mai permit să piardă puncte aşa că de la ei se aşteaptă să se atace.

Grupa H

Ajax nu a discutat cu francezii de la Lille – normal – dar la fel au făcut şi cei de la Valencia cu oamenii lui Lampard – surprinzător.

Ajax merge la Valencia şi deşi spaniolii au început în trombă actuala campanie, am să merg pe mâna olandezilor. Valencia joacă mai bine în deplasări (are doar o singură victorie acasă, cu Mallorca) iar olandezii au păstrat drive-ul din sezonul trecut. Marin ar putea fi titular.

Lampard sare canalul pentru a încerca să îşi amelioreze punctajul din UCL. Au o şansă bună, Lille alternează rezultatele bune cu cele slabe aşa că englezii ar putea profita de situaţia pentru a lua toate cele trei puncte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.