Champions League 2019-2020: Ziua 2

0

Cred că aseară Andreea Marin a greşit zapping-ul şi a dat pe Digi / Telekom. Parcă o şi văd exclamând gingaş: “surprize, surprizeee!”

Să vedem dacă şi această a doua seară menţine trendul surprizelor sau revenim la business as usual.

Grupa A

Începe tare, cu PSG v Real Madrid, meciul dintre principalele favorite. Nici una nu rupe gura târgului în acest debut de sezon iar absenţele din ambele tabere sunt numeroase (Neymar, Mbappe, Cavani, Draxler, pe de o parte; Ramos, Nacho, Isco, Modric, Asensio, dincolo). De urmărit cum se vor descurca cei doi antrenori în aceste condiţii vitrege. PSG a luat doar două goluri (ambele afară, la Rennes), Realul face meciuri de minim 3 goluri în medie. Eu aş merge pe un under 3, Zidane va trage de apărare, Tuchel nu prea are cu cine ataca.

Brugge primeşte Galata acasă şi nu îi văd pe belgieni ieşind cu vreun punct de acolo. Au pierdut o grămadă de jucători în vară, de venit nu prea au venit (Mignolet ar fi excepţia). Dincolo, Terim i-a adus printre alţii pe Falcao şi Nzozi.

Pronostic: Under 3 la PSG V Real, Galata DNB

Grupa B

Finalista din sezonul trecut începe relaxat, la Oly. Nu-i vorbă, grecii sunt greu de depăşit pe teren propriu dar nu cred că Poche poate pierde chiar toate punctele.

Încă în căutarea unei formule de joc, oamenii lui Kovac îi primesc pe cei de la Steaua Roşie Belgrad. Meci cu goluri, cu Bayern luând toate cele trei puncte.

Pronostic: Spurs -0.25, Bayern & Over2.5

Grupa C

City a început cu frâna trasă acest sezon şi deja sunt mai aproape de United decât de Liverpool. Merg acum în Ucraina, la Şahtior, pentru a-şi mai drege moralul după înfrângerea din uichend. Sunt curios ce fel de prim 11 va folosi Pep, cred că vom vedea nişte oameni noi. Ucrainienii rulează fin în competiţia autohtonă (21 din 21 de puncte) dar întâlnirea cu ciracii lui Pep e din altă lume.

Un meci interesant avem la Zagreb: Dinamo v Atalanta (debutantă în această competiţie). Mă aştept la un meci încins în care gazdele vor trage nădejde să fructifice avantajul terenului propriu în faţa unei debutante, italienii vor face totul pentru a pleca cu un punct. Dacă nu vor avea trac s-ar putea să-i încurce serios pe croaţi.

Pronostic: City to Win, Over 2.5 la Zagreb

Grupa D

Al doilea meci al serii vine de aici: Atletico v Juventus. Cunoştinţe bune – s-au întâlnit şi în primăvară – cele două trupe caută un început decent de campanie aşa că nu mă aştept la artificii. Meci pe muchie, probabil un X.

Leverkusen se vede cu ruşii de la Lokomotiv, un prilej numa’ bun să îşi revină după graţiosul eşec din uichend. Ruşii au câteva absenţe şi probabil că vor alege defensiva aglomerată.

Pronostic: Atletico v Juve X sau BTS, Leverkusen & over 2.5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.