Champions League 2018-2019: Ziua 26

0

Ajax nu e vreo sperietoare acasă, iar Dele Alli are de luat o revanşă după prestaţia mizerabilă din tur. Poche ar trebui să se schimbe un pic şi să ia decizia bună la începutul meciului, nu spre pauză.

Ajax v Tottenham (în tur 1-0)

Echipele

Ajax nu a mai beneficiat de pauză din partea federaţiei şi a trebui să joace în uichend. Cupă, 4-0, lejer, mai mult un antrenament. Şi cum nivelul de intensitate nu e cel din Premier League, Ten Hag nu are nici o problemă de lot.

Spurs sunt într-o vrie totală, cu 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri, cu o suită de 1-0 în ultimele 5 meciuri (doar unul favorabil). Încă puţin şi pierdeau şi locul de UCL în EPL.

Din fericire pentru ei revine Son (suspendat pentru meciul tur) dar Kane Aurier, Sanchez, Winks rămân accidentaţi. Interesant, pare că Vertonghen ar putea juca.

Meciul

Această trupă a lui Ajax mai are trei – sau patru – meciuri şi apoi se vor împrăştia prin alte campionate. Motiv serios pentru a celebra fiecare minut împreună, mai ales că sunt şi la doi paşi de o performanţă incredibilă.

Meciul din tur a fost unul ceva mai puţin spectaculos faţă de ce ne-a propus Ajax sezonul ăsta de UCL, dar s-a terminat cu o victorie extrem de importantă pentru ei.

Pare o formalitate, Ajax să aştepte ca Spurs să atace (trebuie să!) pentru a-i pocni pe contraatac. Doar că o simplă privire la ceea ce au făcut olandezii în meciurile de acasă ale “eliminatoriilor”, vedem că prestaţia este departe de una strălucitoare (înfrângere cu Real, egal cu un Juve apatic).

Formalitate era şi aseară, întrebaţi-l pe Suarez…

Over 3 la peste 2.3 este de luat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.