Champions League 2018-2019: Ziua 25

0

Nu era îndeajuns că pleacă de la 0-3, Liverpool trebuie să se descurce şi fără Salah sau Firmino. Bine că au măcar stadionul cu ei, va fi o atmosferă de vis.

Liverpool v Barcelona (în tur 0-3)

Echipele

Liverpool cred că a avut o cădere nervoasă ieri seară, când torpila lui Kompany a intrat în poarta lui Leicester. Şansele la titlu s-au făcut mai mici decât … aşa că moralul englezilor e la pământ: au şanse mari să rateze tot sezonul în mai puţin de o săptămână. Nu e chiar cel mai fericit moment să te vezi cu piticul atomic, nu-i aşa?

Keita, Salah şi Firmino sunt accidentaţi, aşa că Herr Klop trenuie să improvizeze din greu. Se zvoneşte că va da credit unui tânăr berar (Rihan Brewster) pe post de atacant, doar-doar îi va ameţi pe alde Pique şi Langlet. Ar fi ceva să îl vedem pe tânărul de 19 ani la treabă.

Barca nu are mari probleme de lot, singurul accidentat de dată recentă e de abia revenitul Dembele. Altfel, toată trupă e aptă pentru un meci pe Anfield.

Trupă care a stat în uichend, la înfrângerea cu Celta: cu excepţia lui Vidal (vreo 30 de minute) niciunul dintre titularii de săptămâna trecută nu a jucat nici măcar un minut.

Meciul

Calificarea cred că s-a jucat la acel şut al lui Messi, şansele ca Liverpool să întoarcă, fără doi atacanţi titulari, fiind foarte mici. Bine, suporterii Liverpool ar putea să îmi indice minutul 50 al vestitei finale: mai erau doar 40 de minute de jucat, nu 90 ca acum, rezultatul fiind acelaşi.

Mă aştept ca Jurgen Klopp să încerce un artificiu, o schimbare, gameplanul de la Barcelona a fost bunicel dar nu îndeajuns de bun ca să îi ţină în joc. Bine, dacă Mane ar fi înscris altfel s-ar fi scris povestea meciului tur.

Aşa că zvonul cu tânărul berar s-ar putea să aibă ceva adevăr în el.

Barcelona nu excelează în meciurile din deplasare şi dacă Salah şi Firmino ar fi fost titulari aş fi mers pe mâna lui Liverpool.

Anul trecut, pe 4 aprilie, Barcelona demola Roma pe Nou Camp cu 4-1. În retur, pe 10 aprilie, ştiţi ce s-a întâmplat.

Over 1.5 goluri înscrise de Liverpool plăteşte undeva pe la 2.2. E de luat.

Previous articleChampions League 2018-2019: Ziua 24
Next articleChampions League 2018-2019: Ziua 26
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.