Champions League 2018-2019: Ziua 23

0

Prima semifinală, cea mai puţin “glamour” dar, posibil, cea mai spectaculoasă.

Echipele

Spurs tocmai şi-au dat cu stângul în dreptul în uichend, la “derby-ul” londonez cu West Ham, primul meci pierdut pe noua arenă. Poche nu e foarte amărât, până la urmă niciuna dintre contra candidatele la locurile de UCL nu au făcut mai nimic în această etapă. Supărarea lui vine de la programul încărcat, echipele engleze au meciuri din 3 în 3 zile în această perioadă.

Dar, cum spunea Angus, it’s a long way tot the top if you wanna rock’n’roll.

Kane şi Son sunt cele două mari absenţe, unul accidentat, celălalt suspendat. Am vaga impresie că Poche va schimba un pic sistemul, nu neapărat ca să contracareze aşezarea lui Ajax, ci pentru a da mai multe şanse tripletei Dele Alli – Ericksen – Moura.

Ajax nu are nicio problemă de lot şi, în plus, au avut o săptămână de pauză după ce federaţia lor a luat decizia să amâne meciul din uichend – vezi şi supărarea lui Pochettino.

Meciul

Juve nu mai fac faţă în meciurile în care se joacă în viteză, Realul are o apărare de tot râsul. Ajax a fost echipa care a scos maxim din aceste două chestiuni, aşa au ajuns în semifinală.

Spurs nu are probleme să joace în viteză iar apărarea lor e una bună – în ultimele 6 meciuri pe teren propriu au primit doar două goluri, Arsenal şi WH fiind fericitele. Nu, City nu a marcat.

Văd că bookmakerii cresc uşor cota pe Spurs, sau, dacă vreţi altfel, scad uşor cota pe Ajax.

Spurs nu pierde iar pentru cei mai curajoşi dintre noi Spurs to win. Cota e prea bună pentru a fi trecută cu vederea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.