Europa League, turul optimilor

0

După două seri de pomină în Champions League a venit rândul Europa League să producă spectacol. Mi-am aruncat privirea pe tabloul optimilor şi am să fiu cu ochii pe:

Rennes v Arsenal

Francezii sunt una dintre surprizele competiţiei. Momentan la mijlocul clasamentului Ligue 1, fără probleme, Rennes se concentrează pe EL. Dincolo de faimă, mai vin li nişte bani. Din decembrie nu au mai pierdut acasă, şi pe acolo au trecut un Betis, OM sau St Etienne.

Arsenal a cam pierdut din viteză în ultimul timp şi vin la acest meci după unul extenuant, cu Spurs. Mai mult, dumincă îi primesc pe cei de la Man United în ceea ce ar putea fi un meci decisiv pentru locurile de Champions League.

Se anunţă un meci interesant. Rennes +0.25 şi/sau BTS.

Frankfurt v Inter

Nemţii sunt pe un trend ascendent – nu au pierdut nici un meci anul ăsta, Inter e într-o minicriză, mai rău, sunt cam praf şi pulbere în deplasări (doar 3 victorii în ultimele 1 partide jucate afară).

Mă aştept la nişte goluri, cu Frankfurt favorită să bage toate cele trei puncte în sacoşă.

Gol / goluri în prima repriză.

Chelsea v Dinamo Kiev

Sunt interesat de felul în care va gestiona Sarri perioada asta tulbure de la Chelsea. Nu-i vorbă, rezultatele din ultimul timp îl ajută dar problema cu Kepa (şi, prin extensie, cu restul lotului) cred că e mai profundă decât ce am văzut.

În mod normal ar trebui să nu aibă probleme în faţa Kievului dar ceva îmi spune că, dacă va fi o victorie, atunci ea va fi muncită.

Kiev marchează pe Stamford.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.