Champions League 2018-2019: Ziua 17

0

Săptămâna trecută am avut câte o surpriză în fiecare seară, cu Ajax şi Man. United răsturnând previziunile “pariorilor de meserie”.

Dacă se păstrează trendul, atunci pentru această seară ar trebui să avem două candidate serioase: Juventus şi Schalke.

Juventus v Atletico

Pentru a avea o cât de mică idee la ce să ne aşteptăm de la aceste meci a trebuit să ne uităm cu atenţie la conferinţele de presă a celor doi antrenori. Allegri, destul de jovial, a confirmat că Douglas Costa nu va putea fi folosit, a refuzat să spună clar dacă îl va folosi pe Dybala din primul minut, iar în rest a tot lăudat adversarul.

La Chiellini, în schimb, s-a văzut stresul. Pus în faţa posibilităţii de a nu câştiga vreodată Champions League, italianul s-a încurajat singur, spunând că Juve va pune degetul pe rană – “Atletico e o trupă solida, la fel ca noi, primesc greu gol. Dar şi ei au punctele lor slabe!”. Mă întreb de ce nu au făcut-o în tur, ar fi fost mai rentabil 🙂

Dincolo, “bunkărul” Simeone nu a zis nimic în afară de un fel de “ne vedem pe teren”. Ciufut, ca întotdeauna.

Meciul de la Madrid a fost echilibrat, cu o uşoară dominare teritorială a italienilor. Însă, odată cu intrarea în ultimul sfert, Atletico a mărit viteza şi presiunea, iar linia defensivă a Juventusului a cedat de două ori, exact acolo unde nu ne aşteptam: la fazele fixe.

Sandro e suspendat, Cuadrado şi Costa accidentaţi. Oaspeţii au o problemă mare pe stânga, unde ambii fundaşi sunt îndisponibili (Luis şi Hernandez). Partey şi Diego Costa sunt suspendaţi.

Juventus va începe în forţă şi va încerca să imprime viteză meciului (de aia cred că Dybala ar trebui să fie în primul 11). În funcţie de forma de moment a lui CR7 şi a lui Manzu vom avea gol/goluri în prima repriză şi agitaţie şi mai mare în a doua sau, odată cu trecerea timpului, îl vom vedea la rampă pe Griezmann (pe măsură ce defensiva lui Juve va fi tot mai rarefiată).

Vom merge pe Over 1.5 & Over 9.5 cornere @2.13 (betfair).

Manchester City v Schalke

Roller-coaster a fost meciul din tur, cu City preluând conducerea, Schalke întoarce, pentru ca pe final oamenii lui Pep să scoată o victorie în extremis.

A fost meciul celor doi Sane: în timp ce cel de la Schalke s-a făcut de toată bafta, cel de la Man City a executat impecabil lovitura liberă cu care a egalat scorla 2 şi i-a permis lui Sterling să se dea în stambă cu golul 3.

Per total, City nu a arătat cele două clase pe care se presupune că le are peste Schalke. E ceva ce nu merge la echipa lui Pep dar din fericire rezultatele vin (când cu ajutorul unui fundaş advers, când cu cel al arbitrului…)

Schalke e în vrie totală: nu au câştigat nici un meci în deplasare în 2019, nu au mai câştigat de 6 meciuri (toate competiţiile).

Nu văd ce şanse are avea Schalke la calificare dar sunt aproape sigur că vor marca pe Etihad. Iar cota e una care merită încercată: 2.1, sau, dacă aveţi ceva sentimente pentru City: City to win & BTS: 2.75!

Previous articleEuropa League, turul optimilor
Next articleChampions League 2018-2019: Ziua 18
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.