Champions League 2018-2019: Ziua 8

0

Liverpool a oferit surpriza serii de ieri, britanicii speră ca Man United să o ofere pe cea din seara asta.

Grupa E

Ajax se duce la Lisabona pentru a tranşa calificarea: dacă nu pierde, atunci sunt principalii favoriţi la calificare în faţa Benficăi. Cred că va fi un meci cu goluri, la un moment dat oamenii lui Rui Vitoria vor trebui să se arunce în atac.

Bayern nu va avea probleme cu AEK, consolată cu eliminarea din competiţiile europene. Asta dacă nu cumva “patrulaterul scandalagiu” de pe Allianz Arena are alte gânduri cu Niko Kovac…

Grupa F

Hoffe se duce la Lyon pentru o a doua încercare – în tur nemţii au fost depăşiţi lejer de francezi, şi doar cu un gol norocos în prelungiri au scos acel 3-3. Cum ambele echipe sunt în formă şi o victorie ar însemna şanse sporite să termine în spatele lui City, mă aştept la un alt meci cu goluri. Greu de decis cine va ieşi mai bine dar nemţii au şansa lor la măcar un punct.

City va mai pune 3 puncte în sacoşă, Şahtior e un adversar mult prea lejer.

Grupa G

Realul a avut viaţă grea cu Plzen pe Santiago dar cred că meciul de diseară va fi one-way. Dincolo, Roma se duce la Moscova pentru a continua seria de victorii. Ruşii îmi par un pic ieşiţi din formă aşa că aş merge pe mâna italienilor. Da, ştiu că Realul a pierdut la Moscova dar nu în fiecare miercuri e sărbătoare…

Grupa H

Ne dă meciul serii: Juve v Man United, arbitrat de Haţegan. În mod normal, victoria italienilor nu e sub semnul întrebării, pe Old Trafford s-au jucat cu apărarea lui Mourinho. L-a neutralizat el pe Ronaldo dar l-a scăpat (Lindelof, Smalling) pe Dybala. Totuşi, cred că va fi un meci mai strâns decât o arată cota de 1.65 (în cădere) a italienilor.

Valencia e în fierbere, o victorie de la 19.55, coroborată cu o previzibilă înfrângere a lui United, îi aşează pe locul II, cu meciul retur cu United pe teren propriu. Pare că va fi o victorie lejeră dar să nu uităm că Valencia e regina egalurilor în acest sezon. Iarăşi, prea mică cota pe Valencia, mai degrabă handicapul pe elveţieni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.