Europe League 2018-2019: Ziua 1

0

La ştirile sportive de dimineaţă am auzit că “în această seară DigiSport va transmite meciurile românilor din Europa League”. Opa, avem echipe în competiţiile europene şi nu ştiu eu?

24 de meciuri, în două tranşe, de la 19.55 şi de la 22.00.

Din prima tranşă mi-au atras atenţia:

  • Dinamo Kiev v Astana. Ucrainienii sunt daţi favoriţi dar Astana va fi greu de depăşit. Mai ales că Dinamo Kiev nu e chiar la turaţie maximă
  • OM v Eintracht. Cu 14 goluri în 5 meciuri, OM este una dintre cele mai prolifice echipe europene în acest început de sezon. Şi cum cred că nemţii nu ratează de prea multe ori, mă aştept să avem un meci spectaculos.
  • Villareal v Rangers. Revenirea scoţienilor în competiţiile europene (au avut o tentativă şi anul trecut dar s-au ops nişte luxemburghezi). Sunt curios să văd ce joacă în faţa unei trupe solide.

Embed from Getty Images
Din tranşa a doua mă uit cu atenţie la:

  • Dinamo Zagreb v Fener. Ambele sunt în vrie, meciul acesta putând fi un punct de inflexiune. Aşa că mă aştept la un meci incins, nici una nu vrea să-l piardă.
  • Dudelange v AC Milan. Incredibil ce cotă mică are AC Milan şi cred că numele e cel care a dat-o în jos. Luxemburghezii nu-s trestie în vânt, Milan a început slab campionatul şi mă aştept să se concentreze mai mult pe meciul din uichend. Dudelange la AH pare o idee de urmărit.
  • RB Leipzig v Salzburg. Duelul redbulşilor, ar trebui să ne dea aripi. Victoria gazdelor nu cred că poate fi pusă la îndoială, să vedem unde se duce linia golurilor.

Embed from Getty Images

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.