Champions League 2022-2023: Ziua 24

0

Semifinalele par a fi bătute în cuie, Real v City şi Inter v AC Milan. Doar că mai sunt 90 de minute şi atât suporterii lui Bayern cât şi cei ai Benficăi au intrat în modulul “dar dacă totuşi…”. Să vedem de cât au speranţă.

Bayern v Man City. Cam toată lumea (mai puţin habotnicii religiei Pep) sunt de acord că scorul e cam exagerat raportat la ceea ce s-a petrecut pe teren. O bună parte din meci a arătat un Bayern bun, la nivelul lui City, şi doar greşelile personale (şi una de plasament) au dus scorul la acest 3-0.

Golul lui Rodri a adus un pic de linişte celor de la City şi un plus de concentrare când a venit vorba de a executa planul lui Pep: presiune pe defensivi, fac multe erori. La un moment dat City a jucat 4-2-4, cei 4 din faţa înghesuindu-i pe cei 4 din linia defensivă a lui BM. Şi greşelile au apărut, noroc cu Sommer că se putea termina mai rău. A fost ca în vorba aia atât de dragă comentatorilor români, “la acest nivel adversarul nu te iartă”.

Tuchel a pierdut două meciuri si a câştigat tot atâtea dar cele pierdute înseamnă (aproape) ieşirea din două competiţii ceea ce pune în pericol cariera lui la Munchen. Mă aştept să intre all-in în seara asta, nu prea are timp de “studiat” adversarul. Ar trebui să îl ştie pe de rost.

Ar trebui să vedem o victorie Bayern Munchen dar de aici şi până la calificare mai e mult Paulaner de băut.

BTS, Bayern cele mai multe cornere, peste 7.5 cornere în total şi Rodri măcar 1 fault e alegerea noastră. Şi, evident, Morarul nostru favorit to score or to assist.

Inter v Benfica. Aici e ceva mai clar, portughezii nu au reuşit mai nimic pe teren propriu şi îmi este greu să cred că vor face mai multe pe terenul lui Inter. Mai ales că nu traversează o perioadă strălucită (vezi înfrângerea cu Chavez). Inter a cedat pe toate planurile pentru acest traseu în UCL aşa că mă aştept ca diseară să stea la cutie pentru un contraatac lămuritor. Însă nu cumva să ia gol repede că atunci şandramaua lui Simone se va clătina serios.

Barella şi Lăutarul câte un fault & câte un cartonaş pentru fiecare echipă & Over 1.5 goluri & Over 6.5 cartonaşe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.