Pe repede înapoi – S17/23

0

Cu ceva timp în urmă cei de la Bayern au decis, destul de abrupt, că Nagelsmann nu mai e potrivit pentru ambițiile clubului și l-au înlocuit cu Tuchel. Motivația e destul de complexă și merită citit acest articol pentru o perspectivă ceva mai largă.

Rămânem la Bayern: poliția a descins la sediul clubului în căutarea de probe pentru o presupusă legătură – mai puțin ortodoxă – între Uli și Usmanov. Nu e clar încă ce se caută dar poliția a spus ca Bayern e martor nu suspect.

Simona are probleme. Se pare că ITF nu prea crede în dovezile strânse de echipa ei și o tot amână. Bad news pentru Simonica. Aici un interviu dat tennismajors. Iar The Guardian a luat legătura cu ITF care se abține. Între timp, avocatul ei (același care a apărat-o pe Masha, într-un caz mult mai greu), s-a cam enervat pe pasarea cazului între diferite instituții. Mai mulți oameni și-au reiterat sprijinul pentru Simona dar parcă sunt semnături pe o petiție online. Unu, doi, trei,

Premier League a ajuns în mâinile lui Pep. Arsenal a avut un sezon frumos dar meciul de miercuri seara mi-a adus aminte de vestita frază a lui Patrice Evra: ”It was 11 men against 11 children”. Iar Haaland continuă să bată recorduri.

Șoc în Gibraltar. O echipă de tavernă a luat cupa și va juca îm competițiile europene!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.