UEFA Europa League 2021-2022: returul semifinalelor

0

În seara asta aflăm finalistele UEFA Europa League 2021-2022. E un duel între Germania şi Marea Britanie, să vedem dacă se va prelungi şi în finală sau din contră, finala va fi o afacere “în familie”.

Eintracht Frankfurt vs West Ham (2-1)

Frankfurt e un fel de Villarreal de UEL, Betis, Barcelona fiind numele trecute pe răbojul nemţilor până acum, şi nici West Ham nu se simte bine. Similitudinile merg un pic mai departe: în meciul de campionat cu Leverkusen Glasner a folosit un 11 total schimbat faţă de cel folosit în meciul de la Londra (doar 2 oameni au fost în ambele meciuri). De altfel a devenit clar de câteva săptămâni că pentru Frankfurt nu mai contează nimic în afară de UEL, au renunţat la campionat. Nu au probleme de lot.

Moyes e întins între UEL şi loc de UEL în campionat şi alergatul ăsta după 2 iepuri s-ar putea să-l lase cu buza umflată: în campionat au pierdut din turaţie şi de abia stau peste Wolves; în UEL au dat un chix de zile mari acasă şi au un meci extrem de dificil în seara asta.

Frankfurt sunt mai degrabă o trupă de deplasare, West Ham la fel, se simt mai bine pe teren străin. Dacă vor reuşi să treacă peste oboseală englezii au o şansă bună să ducă meciul în prelungiri, cel puţin. Mergem pe BTS & Over 2.5, ne aşteptăm la un meci la fel de aprig disputat ca cel din tur.

Rangers v RB Leipzig (0-1)

Rangers a mers în Germania ca să se apere dar nu a reuşit să plece neînvinsă. O tactică trasă la indigo cu cea din meciul cu Braga doar că nu ştiu dacă bafta de a juca cu un om în plus se va repeta şi în acest retur. În plus, odată scoţienii ieşiţi la atac RBL va găsi spaţii pentru Nkunku.

Rangers nu îl are pe Morelos – grea pierdere – RBL nu are probleme de lot. Cred că aici se termină bafta scoţienilor, RBL e altceva faţă de Braga şi Rangers vin după un derby cu Celtic, un meci care a lăsat urme.

Mergem tot pe un BTS & Over 2.5, spectacol şi aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.