Champions League 2021-2022: Ziua 24

0

Spania are deja două echipe în semifinalele UEFA Champions League: Villarreal a dat lovitura în minutul 88 pe Allianz Arena din Munchen iar Chelsea l-a scăpat din vedere pentru o secundă pe Benzema, pe Bernabeu. #atatsaputut.

Să vedem celelalte două sferturi.

Liverpool v Benfica

Liverpool pleacă favorită clară în acest retur după un 3-1 în Portugalia. Prestaţia din tur, prestaţia din uichend în faţa lui City şi faptul că nu au nicio problemă de lot ne duc cu gandul la o victorie lejeră a englezilor. Ştiu că Inter a bătut aici dar Benfica nu e Inter şi nu ştiu dacă jucătorii lui Liverpool vor să aibă probleme pe final de meci, mai degrabă Klopp ar vrea să aibă posibilitatea să odihnească ceva oameni -au meci cu Man United. Liverpool 1/1 sau Liverpool & Under 4.5 goluri ar fi opţiunile noastre.

Prietenii de la Extravagant Betting Tips ne recomandă: sub 9.5 şuturi pe poartă; Liverpool peste 6.5 cornere; sub 22.5 faulturi.

Atletico Madrid v Manchester City

După meciul tur KdB s-a răcorit cu un “niciodată în viaţa mea nu am văzut ca o echipă să joace 5-5-0!”. Şi dacă vă uitaţi la heatmap-ul lui ATM cred că vă este clar de unde frustrarea belgianului. Diseară nu ştiu dacă Simeone va juca mult în formula lui preferată. Până la urmă ar cam trebui să marcheze dacă vrea semifinală.

heatmap courtesy of www.whoscored.com

Pe uichend Atletico a luat bătaie de la Mallorca, Simeone neavând posibilitatea pe care a avut-o Emery de a odihni toţi cei 11 jucători. Semn că defensiva acerbă de la Manchester a lăsat urme. Dincolo, City a făcut un 2-2 agreabil cu Liverpool, ea fiind echipa care a dominat meciul.

Herrero şi Gimenez rămân absenţi dar revine Carrasco în stânga. Felix a fost semi odihnit în uichend aşa că mă aştept să joace din primul minut alături de Griezmann. Pep nu se poate baza pe Gabriel Jesus şi Ruben Dias dar revine Walker – direct în dreapta. Să vedem dacă Grealish va intra titular – în meciul tur a devenit ţinta predilectă a faulturilor odată intrat în teren.

0-3-4 e linia lui Atletico în meciurile de acasă din UCL. Şi nu pare că acel 0 se va modifica în seara asta. Mergem pe Man City to win sau Over 2.25, la alegere. Prietenii de la EBT sugerează: sub 8.5 şuturi pe poartă; peste 24.5 faulturi; ATM peste 34.5% posesie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.