Pe repede înapoi – S02/22

0

E gata saga Australia vs Nole: sârbul a primit liber să iasă din ţară aşa că nu va mai fi în stare să-şi apere titlul. Păcat. Sunt curios cum îşi va schimba calendarul: până acum revenea în circuit la Miami/Indian Wells. Ok, Medvedev nu îl poate depăşi (chiar dacă ia AO2022) dar se apropie.

Australian Open 2022 şi-a stabilit tabloul principal, atât la fete cât şi la băieţi. Simona Halep pare să aibă un tablou uşor până spre runda 3 când ar putea avea o întâlnire cu Garbine. Aşa că nădăjduim la o prestaţie onorabilă din partea ei.

Ronaldo fierbe şi începe să dea în clocot. “I think to build up good things, sometimes you have to destroy a few things. So why not – new year, new life and I hope that Manchester (United) can be the level that the fans want. They deserve that.” Departe de a fi ofensat, Rangnick îl încurajează să continue. Vremuri interesante la Man United, mai ales în contextul în care Ed Woodward pleacă.

Alphonso Davies are o uşoară inflamţie a miocardului şi va sta ceva timp pe margine. Afecţiunea e o urmare a infectării cu SARS-CoV-2 şi s-ar putea să fie mai mult decât o pauză pentru canadian. Să sperăm că vor fi doar 4 săptămâni şi îl vom vedea pe canadian din nou la treabă.

300 de goluri în Bundesliga: aici a ajuns Robert Lewandowski. Ce dracu’ o fi fost în capul celor ce au votat la Ballon d’Or….

Dintre toate campioanele celor mai importante ligi de fotbal din Europa (Man City, Bayern, Atletico Madrid, Inter Milan, Ajax, Sporting Lisbon, Lille şi Besiktas) doar Bayern Munchen a avut profit (1.8 milioane de euro). Man City este singurul club ale cărui venituri au crescut faţă de sezonul trecut (644 milioane de euro, cu 96 mai mult decât în ’19/’20) iar Inter Milan a trupa cu cea mai mare pierdere (>245 milioane de euro).

Barcelona W vs Real Madrid W a vândut aproape tot Nou Camp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.