Europa League 2021-2022: Ziua 2

0

Stă să înceapă şi etapa 2 a UEL iar la o privire rapidă peste lista din seara asta vedem că:

Update:

Grupa E: OM se ducea ca favorită la Moscova dar Lokomotiv s-a ţinut bine şi francezii au plecat cu plasa goală (1-1), Galata a făcut un meci foarte bun cu Lazio şi are 3 puncte. OM încearcă din nou să câştige un meci în Europa după vreo 3 ani şi jumătate. Sunt favoriţi dar înfrângerea din uichend, cu Lens, s-ar putea să fi ridicat temperatura în vestiar. Lazio nu ar trebui să aibă probleme cu Lokomotiv.

Grupa F: Steaua Roşie a avut un meci foarte dificil cu Braga dar cumva au reuşit ca pe final să dea golul victoriei. Midtjylland a dominat de la un cap la altul meciul cu Ludogorets dar nu au reuşit mai mult de un punct. Braga v Midtjylland va fi un meci interesant, e greu în Portugalia dar danezii mi se par în formă. Steaua Roşie nu ar trebui să aibă probleme mari în Bulgaria.

Grupa G: Betis şi Celtic au făcut un meci pe cinste în prima etapă (4-3), Leverkusen a plecat de la premisa că au un meci uşor cu Ferencvaros şi au avut emoţii până la final. Diseară joacă la Celtic şi va fi un meci care sper să aducă un număr de goluri ca cel din prima rundă. Betis merge în Ungaria şi nu cred că vor pierde, sunt în formă.

Grupa F: West Ham şi Genk s-au impus în deplasare aşa că acum au şansa să cam închidă grupa. WH primesc Rapid Viena şi ar trebui să vedem o victorie la handicap, Genk primeşte pe Dinamo Zagreb şi, la fel, tot pe gazde aş merge.

—– Text iniţial ——

Grupa A: Lyon ar trebui să tragă 3 puncte din meciul cu danezii de la Brondby, care nu au strălucit în meciul cu Sparta Praga. Ranger are un meci tare în Cehia şi dacă nu bat aici cred că va fi o problemă pentru Stevie G.

Grupa B: Sociedad a făcut spectacol la PSV (2-2) şi acum se văd cu un Monaco care s-a impus foarte greu în faţa celor de la Sturm Graz. Aş zice că în Spania va fi un meci încins (poate e rost de luat linia la cartonaşe), în Austria mă aştept să bată PSV.

Grupa C: Legia a produs o mini surpriză cu victoria de la Moscova, Napoli şi Leicester au făcut un 2-2 spectaculos. Acum, cele două favorite au şansa să pună câte trei puncte deoparte şi nu îi văd nici pe ruşi în Italia, nici pe polonezi pe teren prorpiu, să scoată rezultate foarte bune.

Grupa D: e una dintre cele mai echilibrate grupe, şi grecii au luat-o în serios cu victorie acasă, cu Antwerp. Frankfurt şi Fener au făcut un 0-0 ieftin. Acum, Fenerul primeşte pe Oly – va fi un meci încrâncenat! – iar Frankfurt merge la Antwerp şi vreau să văd: reuşesc nemţii să facă altceva decât 1-1? Au 8 meciuri oficiale în acest sezon, 6 egaluri şi 2 înfrângeri. Din cele 6 egaluri 5 sunt 1-1 🙂

Revenim cu grupele E-H.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.