UCL, primele două etape: ce am văzut

0

Am terminat etapa 2 a UCL şi ne-am cam făcut o idee despre această ediţie.

  • Anglia: Liverpol e perfomera cu 2 victorii. Restul, cu câte o victorie şi o înfrângere. Şi dacă Chelsea şi City au avut totuşi nişte meciuri complicate, United s-a făcut de baftă în aceste prime două etape.
  • Spania: nu stau bine deloc. Barca a încasat doi de 0-3, Realul a stabilit un record prin înfrângerea cu Sheriff, Sevilla nu se desparte de egaluri, Villareal e marea ghinionistă cu acea înfrângere de pe Old Trafford.
  • Italia: Juve are 2 victorii şi respiră, AC Milan nu reuşeşte nimic (2 înfrângeri), Inter doar un egal muncit la Şahtior dar Atalanta rulează bine cu 4 puncte.
  • Germania: Bayern e Bayern, Dortmund are două victorii scurte, Leipzig e pe 0, Wolfsburg a scos cu greu un punct dar penalty-ul din meciul cu Sevilla e o mizerie.
  • Portugalia: Benfica e perfomera cu victoria clară împotriva Barcelonei, Sporting încă mai caută punctul UCL, Porto încearcă să facă faţă într-o grupă infernală (dar cu prea puţin succes).

Altfel:

S-a dus prima treime a grupelor şi suntem în faţa “dublei”, un moment bun pentru (dau un exemplu la întâmplare) Barcelona să decidă dacă mai merg în UCL sau se concentrează pe UEL.

Îmi place grupa E, unde primele două trupe au dat şi nu au primit, ultimele două doar au încasat.

Ajax este în grafic, Salzburg la fel, surpriza vine de la Brugge cu 4 puncte după ce s-a văzut cu PSG şi la Leipzig. *

Ronaldo livrează şi la vârsta asta, la o echipă care şchioapătă. Messi livrează şi el, aşa că zicala aia cu cine n-are bătrâni…

Că veni vorba de moşi: văd că prea puţini apreciază pasa măiastră dată de Mbappe lui Messi, şi şi mai puţini efortul lui Cavani de a recupera mingea care se va dovedi golul lui Ronaldo.

E distractiv să urmăriţi ediţiile Marca şi AS din aceste zile. Barca şi Real ocupă prima pagină a ziarului arondat rivalei aşa că e de râs.

În acest moment pare că Bayern nu are adversar în UCL. Însă aşa s-a spus şi în sezonul trecut.

Actuala ediţie a UCL se vrea a fi una care are ceva sare şi piper. Ceva mai mult decât precedentele şi eu tot mă gândesc la ESL :).


* Nu, transnistrenii nu intră aici pentru că…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.