Champions League 2021-2022: Ziua 4

0

Ziceam ieri ceva de un ac de cojocul galacticilor. Ei, transnistrenii s-au uitat prin rucsăcel și au găsit unul. De departe cea mai mare surpriză din această ediție a UCL, felul UEFA de a concura cu proiectul European Super League. Că doar nu credeați că a murit proiectul, nu?

Grupa E

Bayern Munich, Barcelona, Benfica, Dinamo Kiev.

Bayern Munchen v Dinamo Kiev. Pentru nemţi a fost business as usual pe Nou Camp, Barcelona de azi nu e o echipă care să emită pretenţii în faţa lui Muller & friends. Il Luce a scos maxim din meciul cu Benfica, putea chiar să ia toate 3 punctele dacă nu era VAR-ul. Dar o întâlnire cu Bazern pe Allianz nu e ceva care să se compare cu un meci cu Benfica. Aşa că nu prea văd cu îl poate încurca Zabarnyi pe Lewa.

Benfica v Barcelona. Pentru Koeman e cam începutul sfârşitului dacă nu bate la Lisabona. Prestaţiile mai puţin convingătoare, rezultatele fluctuante pun în pericol mandatul lui Koeman la Barca. Benfica se poate considera uşor ghinionistă după meciul de la Kiev şi pchesc o victorie cu această Barcelonă în derivă. Mai ales că oaspeţii au o mulţime de absenţi. Benfica nu pierde.

Grupa F

Manchester United, Atalanta, Villareal, Young Boys Berna

Atalanta v Young Boys. Outsiderii grupei sunt acum liderii la zi după victoria din lrima etapă. Și se întâlnesc cu Atalanta care are doar o singură înfrângere în ultimele 10 meciuri de UCL. Italienii au stat bine în meciul cu Villareal și mă aștept să bage în buzununar toate cele 3 puncte.

Man United v Villareal. United e un pic în groapă după o suită de rezultate de “senzație”. Presiunea e pe Ole, interesant de văzut cum vor reacționa jucătorii. Villareal e o mică “regină” a egalurilor, are 6 în cele 8 meciuri jucate în acest sezon. Pare un meci de Over.

Grupa G

Lille, Salzburg, Wolfsburg, Sevilla.

Salzburg v Lille. Salzburg a făcut meciul ăla de pomină cu 4 penalty-uri într-o repriză. Chiar şi aşa, meciul s-a terminat 1-1, Sevilla reuşind chiar şi în 10 să ţină meciul sub control. Salzburg pare un pic cam nesigură în defensivă şi asta îi face mai puţin aventuroşi în atac. Lille şi Wolfsburg s-au anulat în primul meci, un rezultat slab pentru francezi pentru că au dominat, au ratat un penalty şi au mai şi jucat cu un om în plus pentru 30 de minute. Dacă ambele echipe şi-au mai reglat atacurile ar trebui să vedem un Over.

Wolfsburg v Sevilla. Începutul puternic de sezon al celor de la Wolfsburg s-a cam stins, după egalul cu Lille au urmat un egal şi o înfrângere (au pierdut şi locul 1 din Bundesliga). Au avut mari probleme în primul meci al grupei şi ţinând cont de traseul ulterior, nu mă aştept să fie vreun reviriment în seara asta. Sevilla, e Sevilla: bine organizată defensiv şi periculoasă pe atac. Au făcut un meci bun cu Salzburg, au urmat un egal şi două victorii, vedem Sevilla în crestere. Sevilla nu pierde.

Grupa H

Chelsea, Juventus, Malmo, Zenit.

Juventus v Chelsea. Juve a început dezastruos sezonul dar de la victoria cu Malmo par să-și mai fi revenit. Ce surprinde la ultimele două victorii e numărul mare de goluri primite. Chelsea a avut o sincopă în uichend, înfrângere cu City, dar a fost o înfrângere cam nedreaptă. Tuchel a adus echilibru în defensiva lui Chelsea și nu mă aștept să fie altfel în seara asta mai ales că Morata și Dybala sun dați accidentați. Chelsea nu pierde – pare un meci în care niciuna dintre trupe nu va risca totul.

Zenit v Malmo. Ruşii au avut o prestaţie de excepţie în primul meci al grupei, Chelsea de abia reuşind un 1-0. Malmo nu a avut nicio şansă în meciulş cu Juve şi călătoria asta la Sankt Petersburg nu cred că le va aduce vreun punct.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.