Champions League 2021-2022: Ziua 3

0

Grupa A

Manchester City, PSG, Brugge, RB Leipzig

PSG v Man City. Prima întâlnire a sondorilor, prima oară când Messi se vede cu Pep fără a pluti spectrul Barcelonei asupra revederii. Pe de o parte avem o trupă care nu a mai căştigat pe teren propriu în ultimele 3 meciuri de UCL, de cealaltă parte avem o trupă care nu a mai pierdut de 10 meciuri în deplasare. Ok, PSG a debutat în trombă în campionat dar cele 8 victorii nu au fost chiar foarte uşoare. A mai venit şi egalul cu Brugge (cu linia stratosferică NMM prezentă la datorie), scandalul dintre Mbappe şi Neymar plus cărbunii aprinşi între Messi şi Poche. City pare că reuşeşte să se concentreze în acest debut de sezon şi după un set administrat lui Leipzig a venit şi victoria pe terenul lui Chelsea, un “boost” de încredere pentru oamenii lui Pep. Man City nu pierde în seara asta, mai degrabă mă aştept să câştige.

RB Leipzig v FC Brugge. Meciul pentru locul III are o uşoară favorită în Brugge, care a luat un punct de la PSG. Nu-i vorbă, nemţii ar putea scoate 6 puncte, teoretic, de la belgieni dar momentan e doar teoretic. Leipzig a avut o triplă de foc din care a ieşit şifonată rău (0-1 cu Wolfsburg, 1-4 cu Bayern. 3-6 cu Man City) dar par să-şi fi revenit. Brugge a scos într-adevăr rezultatul ăla mare la PSG dar prestaţiile lor sunt uşor ezitante (vezi egalul cu Leuven sau scorul de maidan luat de la Gent). Cred că nemţii şi-au revenit şi vor trage tare pentru victorie. Poate cahir şi un 1/1 HT/FT.

Grupa B

Liverpool, AC Milan, Atletico Madrid, FC Porto

Porto v Liverpool. Porto a ţinut-o la respect pe Atletico în primul meci al grupei (0-0) dar primesc vizita unei echipe care are 3 meciuri consecutive, în deplasare, cu 3 goluri marcate. Şi la ce formă arată Liverpool în acest debut de sezon nu cred că Porto vor scăpa fără gol marcat. Sunt curios daca Porto reuşeşte să marcheze, şanse ar fi la ce defensivă poroasă conduce Virgil. X2 şi O2.5.

AC Milan v Atletico. “Atletico are puterea să fructifice cea mai mică greşeală pe care o facem” a spus Pioli şi ştie ce spune: Milanul cam face erori în ultimul timp şi ar fi o pâine de mâncat pentru Suarez sau Griezmann. Atletico are ceva probleme cu marcatul golurilor, în ultimele 4 meciuri are doar 2 goluri marcate, lui Getafe, pe final. Atletico DNB.

Grupa C

Dortmund, Ajax, Sporting Lisabona, Besiktas

Dortmund v Sporting Lisabona. După măcelul încasat de la Ajax, Sporting a strâns şurubul în apărare şi a reuşit două victorii la zero. Şi acum merg la o trupă care e obişnuită să facă spectacol: 17-12 e golaverajul lui Dortmund în campionat, băieţii dau dar şi iau. Rose are câteva probleme de lot, Haaland şi Reus fiind printre cele mai importante dar dacă ăştia vor juca atunci nu îi văd bine pe portughezi. Dacă nemţii au cât de cât un lot complet atunci e de mers pe 1 &O2.5, dacă nu atunci un Under 3.

Ajax v Besiktas. Olandezii sunt pe un mega val, turcii au probleme chiar şi cu echipe mai mici. Nu-i vorbă, au jucat bine cu Dortmund dar trebuie să ţinem cont că nemţii au luat piciorul de pe acceleraţie în repriza a doua. E greu de văzut altceva în afara unei victorii a gazdelor şi aş merge pe linia de 2.25 sau 1 & O3.5.

Grupa D

Inter, Real Madrid, Şahtior, Sheriff Tiraspol

Şahtior v Inter. Surprinzător, ucrainienii s-au făcut de baftă în Transnistria şi sunt sub presiune în acest moment, nici locul de UEL nu mai e în cătare. La fel, dar nu atât de surprinzător, Inter a pierdut acasă cu Real un meci ce ar fi trebuit să se termine 0-0. Aşa că şi ei sunt sub presiune, un pas greşit astăzi poate însemna tensiune pe finalul campaniei de calificare. Meci greu de estimat, cota e prea mică pe Inter aşa că fie luaţi Şahtior cu handicap fie Under 3.

Real Madrid v Sheriff. E adevărat că est-europenii au trecut de Şahtior dar nu cred că au ac şi de cojocul lui Real. Ar trebui ca spaniolii să pună măcar 2 goluri între ei şi şerifi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.