Pe repede înapoi – S30/21

0

În sportul românesc săptămâna a fost marcată de două mari evenimente: povestea Ana Maria Popescu vs Eduard Novak şi rezultatele de excepţie obţinute de fobalul românesc în UEFA Conference League.

Mai întâi, doamna Ana Maria Popescu a venit foc şi pară de la Tokyo şi s-a dat în stambă la aeroport. Păcat că abilităţile de a da cu spada sunt dublate de abilităţile de a da cu băţul în baltă. Mă aşteptam la ceva mai multă stăpânire de sine de la un om angajat în cadrul Armatei (bani publici), beneficiara uneia dintre cele mai mari prime de medalie din Europa (bani publici), viitoare beneficiară de rentă viageră (bani publici). Ah, şi nu am văzut-o pe doamna Popescu fiind la fel de acidă şi agresivă cu cei 15 miniştri ce l-au precedat pe Novak.

Mai apoi am avut notti magiche în Conference League. “Lăsaţi-ne să ne pregătim pentru Conference League! Vin milioanele de euro!” ar fi strigat diriguitorii trupelor angrenate în această competiţie de mare angajament atunci când Rădoi şi-a făcut lotul pentru Jocurile Olimpice.

Rând pe rând, FCSB, Sepsi şi U Craiova şi-au pus coada între picioare şi au ieşit pe uşa din dos a Conference League. O aşa performanţă, mai rar. Inutil să mai comentăm ci doar ne întrebăm: în condiţiile date, câţi masochişti se mai găsesc in RO care să se uite la meciurile din Liga 1? Când floarea şi spuma fotbalului de club românesc nu reuşesc să treacă de nişte trupe de duzină atunci ce aşteptări să ai de la competiţia internă?

Dar, să nu uităm: 28 de milioane de euro se fac pe spinarea masochiştilor, pare-se că are balta peşte.

Altfel:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.