Fotbalul masculin la JO, un non sens

0

Chiar, oare mai are sens ca fotbalul masculin să fie prezent la Jocurile Olimpice?

Nu de alta dar doar Spania a onorat cât de cât JO2020. Celelalte ţări au trimis fix ce au găsit disponibil, în general jucători de categoria 4-5. În competiţiile pe care le patronează, UEFA/FIFA pot exclude o echipă dacă ajung la concluzia că a desconsiderat întrecerea. Dar cum nu sunt organizatoare, UEFA/FIFA nu mai dau doi bani pe principiile pe care le fluturau în primăvară.

În altă ordine de idei, dacă ai noştri s-ar fi gândit un pic, naţionala aia pe care o folosim să luam bătaie prin competiţiile organizate de UEFA / FIFA ar fi avut chiar o şansă bună la o medalie olimpică.

Ei, altfel ar fi început CV-ul unor jucători români cu “medaliat la Olimpiadă”. Acum cât se mai poate, până nu se scoate de tot fotbalul masculin.

What does football add to the Olympics other than swelling an already packed programme in a variety of distant satellite venues? What does the Olympics add to football other than stuffing a few more fixtures into an already packed calendar?

Ăla feminin e altceva, fetele pun suflet, trupele sunt cele mai bune şi se vede.

Apropo, nu credeţi că Poker-ul ar fi muuuult, muuuult mai interesant decât fotbalul masculin? Încă mai aştept momentul când poker-ul va fi sport olimpic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.