Champions League 2020-2021: Ziua 12

0

Prima şarjă de 8 calificate am primit-o aseară. Pe seara asta mai avem de elucidat numele a încă 4 trupe, Bayern, City, Porto şi Liverpool fiind deja calificate.

Ah, aşteptăm ceva mai multe goluri, nu 22 ca aseară 😉 .

Grupa A

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bayern Munchen v Lokomotiv. Nimic de comentat aici, Bayern e deja calificată şi s-ar putea să vedem la lucru nişte nume interesante (Kouassi, Mussiala, Richardss, Roca etc). Ruşii mai au de 2 bani speranţă să prindă locul de UEL, ar trebui să bată la Munchen iar Salzburg să piardă acasă. O2.5 & O5.5 cornere & O2.5 cartoane. Şi, bineînţeles, Morarul to Score anytime 😉

Salzburg v Atletico Madrid. Tipul de meci care îi place lui Simeone: avantaj încă înainte de minutul 1, adversarii obligaţi să atace, la un moment dat. Bine, Salzburg e o trupă care nu are probleme în a ataca încă din minutul 1. În tur doar inspiraţia lui Joao Felix a făcut ca Atletico să nu piardă acasă, diseară ar trebui ca defensiva să fie cea inspirată. X2 & U3.5 & O7.5 cornere.

Grupa B

Standings provided by SofaScore LiveScore

Real Madrid v Gladbach. Nemţii au început bine grupa dar ghinionul i-a făcut să piardă 4 puncte în primele două meciuri. Cu măcar 2 puncte ar fi mers acum la plimbare la Madrid. Aşs, trebuie să tragă tare pentru că Inter se presupune că va face punctele cu Şahtior. De menţionat un aspect important: la egal (şi victorie Inter) ambele merg în optimile UCL. Oricum, grupa este foarte complicată, dacă Real şi Şahtior pierd, Realul iese din toate competiţiile europene! X2.

Inter v Şahtior. Real nu bate (posibil) şi ei nu pierd la Milano -> Şahtior merge în optimile UCL. Meciul trecut, ucrainienii au avut o linie defensivă cu o medie de vârstă în jur de 21 de ani şi nu au luat nici un gol de la Benzeme, Asensio, Odegaard sau Modric. Rămâne la latitudinea lui Lukaku să arate că a săptămâna trecută a fost o coincidenţă. Altfel, să reţinem că Interului lui Conte nu rupe gura târgului în UCL având nevoie de gol în prelungiri ca să nu piardă cu Gladbach iar cu Real nici măcar nu au marcat. Şahtior +1.5.

Grupa C

Standings provided by SofaScore LiveScore

City v Marseille. Situaţia e clară aici, City şi Porto merg în optimile UCL, în ordinea asta. Singurul semn de întrebare e cine merge în UEL alături de “performerii ” serii de ieri, Man United. Aş fi zis că Pep se va gândi mai mult la meciul din uichend dar la cum joacă United chiar ar fi o pierdere de timp. City O1.5 and O5.5 corners.

Oly v Porto. Grecii stau la mâna lor pentru a putea continua în UEL. La aceleaşi rezultate, ei merg mai departe în faţa lui OM. Aşa că un egal ar însemna 99.99% calificarea în UEL. Cu un Porto fără motivaţie cred că şi victoria nu e scoasă din calcul. Oly to win.

Grupa D

Standings provided by SofaScore LiveScore

Midtjylland v Liverpool. Liverpool merge în optimi de pe primul loc, danezii rămân acasă. Meci fără vreo miză sportivă ci mai degrabă una financiară, mai ales pentru gazde. E momentul ca Jurgen să îşi mai odihnească oamenii aşa că danezii ar putea avea o şansă. Over 3.

Ajax v Atalanta. Pentru Ajax e clar, victorie. Atalanta stă bine şi la egal aşa că mă aştept ca hit and run să fie ordinul pe unitate. Italienii au avut meciul din uichend amânat – deci ceva mai mult timp de odihnă – însă nici Ajax nu s-a rupt cu fotbalul (1-2 cu Twente). Poate vom avea un debut de meci ceva mai liniştit însă odată cu depăşirea minutului 30 se vor schimba nişte viteze, se vor apăsa nişte pedale. Ajax să înscrie, să aibă minim 5 cornere şi Atalant 2 cartonaşe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.