Champions League 2020-2021: Ziua 11

0

The final push pentru unele trupe, meci de menţinere în formă pentru altele. Vom vedea câţiva jucători interesanţi de asta sunt sigur.

Grupa E

Standings provided by SofaScore LiveScore

Chelsea v Krasnodar. Chelsea e calificată şi are deja locul I în buzunar. AU tranşat fără echivoc disputa cu Sevilla aşa că Freankie are posibilitatea să ruleze şi oameni care au prins mai puţin. Aştept să văd cu ce va intra. Chelsea & O2.5.

Rennes v Sevilla. În mod normal aş fi zis că Sevilla se va concentra pe meciul din uichend, la Getafe, şi va aborda mai lejer meciul ăsta fără miză. Doar că vin după două înfrângeri consecutive (ambele la 0) şi mă gândesc că Lopetegui nu ar fi foarte bucuros de o a treia. Mai ales că Rennes e orice numai în formă nu (o singură victorie şi un singur egal în ultimele 10 meciuri!!!). X2 şi O1.5.

Grupa F

Standings provided by SofaScore LiveScore

Lazio v Brugge. Curios, meci de calificare pentru ambele trupe, nu ai fi zis imediat după tragerea la sorţi. Acum, după un parcurs bun, Brugge joacă cu gândul că victoria îi duce în optimi. Lazio pe de altă parte stau cu ochii pe Sankt Petersburg: un pas greşit al lui Dortmund acolo le deschide calea spre primul loc în grupă. Ok, egalul îi trimite în optimi dar eu îl ştiu om serios pe Simone, aşa că mă aştept să seteze echipa pe modulul victorie. Meci aprig, O2.5 & O2.5 cartonaşe & O5.5 cornere.

Zenit v Dortmund. Ca de obicei, Dortmund face cumva şi îşi complică viaţa când nu te aştepţi. Aveau nevoie de victorie cu Lazio, acasă, dar au jucat excrabil şi au terminat la egalitate. Ok, sunt calificaţi dar dacă nu bat, nu sunt siguri de locul I. În faţa lor stă Zenit, praf şi pulbere în aceasă ediţie de UCL. Mă aştept la un meci lafel, aprig, aşa că mergem pe aceeaşi selecţie: O2.5 & O2.5 cartonaşe & O5.5 cornere.

Grupa G

Standings provided by SofaScore LiveScore

Barca v Juve. Meciul serii, clar ca lumina reflectata de sacul de baloane de aur care va fi pe teren. Cum, necum, foştii rivali din La Liga nu s-au mai văzut aşa că această întâlnire devine ceva mai mult decât un clasic Barca v Juve. Eu nu mă aştept la chestiuni fantastice, Barca a luat gol în fiecare meci de UCL de acasă iar fără Pique şi Roberto mi se pare că şansee ca Juve să marcheze se apropie de 100%. Koeman nu vrea să rişte primirea unui gol rapid – ar deschide calea unor contraatacuri marca CR7 şi numai de şoul portughezului pe Nou Camp nu are chef olandezul.

Dincolo, Juve ştie că doar o minune îi mai poate duce (să bată Barca de la 3-0 în sus) aşa că sincer nu ştiu ce o fi în mintea lui Pirlo. Clar, vrea să lase urme adânci pe Nou Camp dar şi campionatul arde, 6 puncte în spatele lui Milan, şi perioada asta cu meciuri dense să nu-l facă pe om să se gândească la nişte rotaţii.

Under 3.

Dinamo Kiev v Ferencvaros. Cu cuţitele pe masă pentru locul III, calificarea în UEL. Şi nu îl văd pe Il Luce să rateze, în ciuda absenţelor. Mai ales că are şi varianta egalului până-n 2. Dinamo To win.

Grupa H

Standings provided by SofaScore LiveScore

PSG v Basaksehir. Nimic de spus aici, PSG şi-a regăsit ritmul şi odată cu completarea lotului cu foştii bolnavi şi accidentaţi e la potenţial maxim. Va fi frumos pentru turci pe Parc des Princes dar cam atât. PSG to win to nil.

RB Leipzig v Man United. Pornită ca din tun, Man United se vede la un mic pas de a fi eliminată din UCL. O sincopă la Istanbul a anulat reutatele bune din primele două etape. Bătaia luată acasă de la PSG aproape că a pus bomboana pe colivă. În tur a fost 5-0 pentru oamenii lui OGS dar scorul este cam mincinos, diferenţa nu a fost aşa de mare între cele două trupe. RB Leipzig ştie că doar victoria le garantează UCL şi în primăvară şi, chit că au fost storşi de Bayern în uichend, vor tura de la început. BTS, O2.5 & 1 or More Cards for Each Team.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.