Champions League is back!

0

Cam aşa ceva. Champions League is back şi debutează tare, cu un meci de zile mari: Manchester City v Real Madrid. Nu că Juventus v Lyon ar fi cu mult mai prejos…

Programul este dens, azi se reiau meciurile iar pe 23 august e finala. Reamintesc, retururile dublelor întrerupte se joacă acasă la echipa îndreptăţită, restul se joacă într-o singură manşă, în Portugalia.

Manchester City v Real Madrid (2-1)

Meciul pleacă de la 2-1 pentru City, o victorie în deplasare care îi face favoriţi pe oamenii lui Pep. Le lipseşte Kun şi Mendy, înlocuitorii probabili fiind Jesus şi Zinchenko.

Zidane nu îl are pe Ramos, roşu în tur, Militao fiind probabil înlocuitorul. Nu-i vorbă, e bun Militao, dar Ramos e cheia de boltă a defensivei madrilene. Unde mai pui că pune osul şi la cornere…

Pe teren vor fi cei mai buni jucători din Premier League 2019, Sterling şi Hazard. Dacă englezul e în formă şi mai are şi 5 goluri marcate în UCL, belgianul e o umbră, fără gol marcat în UCL, şi cu prestaţii oscilante în campionat. Nah, acum e momentul să arate că face banii, are aproape 3 săptămâni să demonstreze asta.

Va fi un meci aprins, cu minim 3 goluri, 3 cartonaşe şi 9 cornere (la o cota de 2.5).

Juventus v OL (0-1)

Juve a terminat în genunchi campionatul (două înfrângeri, 1 gol marcat, 5 primite) dar titlul era deja asigurat aşa că nu aş pune prea mult preţ pe cele două meciuri.

În tur au dominat uşor meciul dar francezii au fost destul de ţapeni pe picioare să menţină avantajul luat în prima jumătate de oră.

OL tocmai a pierdut finala cupei la penalty-uri, în faţa lui PSG, dar în afară de acel meci nu au mai avut parte de partide oficiale. De aici şi dubiile asupra pregătirii fizice, ritmului pe care-l pot susţine.

Sarri nu a rupt gura târgului la Juve dar lotul a câştigat campionatul Italiei şi nu cred că vor avea mari probleme diseară.

Juve şi O1.5 e alegerea noastră.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.