Miniturneul UEL, primele două meciuri

0

În seara asa debuteaza mini turneul UEL, sferturi, semifinale, finala. Toate într-o singură manşă, în Germania.

Koln şi Dusseldorf sunt stadioanele din seara asta, Gelsenkirchen şi Duisburg cele de mâine seară.

Man United v Copenhaga

Easy, peasy – cum ar spune englezul. United e pe val, a avut posibilitatea să-şi odihnească titulari în returul cu LASK aşa că pot tura la maxim în această seară mai ales că e un singur meci.

Copenhaga a făcut un meci perfect cu Basa, şi i-au nimicit pe turci cu un 3-0 sec. Totuşi, meciul a arătat un pic altfel, turcii au dominat bucăţi bune din meci, danezii ieşind câştigători datorită unei eficacităţi de zile mari.

Minim 3 goluri în meci, minim 3 cartonașe și minim 6 cornere la o cota de 2 pare interesant.

Inter v Leverkusen

Inter a ajuns aici după meciul cu Getafe, într-o singură manşă. Iar italienii au fost dominaţi binişor de spanioli (care au mai şi ratat un penalty), oamenii lui Conte părând mult timp în lipsă de idei.

Leverkusen avea un avantaj serios în faţa lui Rangers aşa că returul a fost mai mult un meci amical pentru ei, şi cu toate astea i-au dominat serios pe oamenii lui Stevie G.

Un meci strâns, şi dacă Antonio nu a făcut rost de nişte idei între timp nu prea-i văd bine. Leverkusen e ca şi acasă şi au obiceiul să joace all-in.

Ambele marchează şi O2.5 pare o soluţie bună pentru meciul ăsta. o alta ar fi Inter se califică & mai multe cartonaşe în R2 (estimăm că meciul se va încinge, indiferent de cine va prelua conducerea).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.