Londra la Baku. Europa League la final

0

Chelsea şi Arsenal se vor vedea pe 28 mai, la Baku, pentru a tranşa cine e câştigătoarea UEL. E cea mai mare distanţă pe care cele doua echipe trebuie să o parcurgă pentru un meci între ele. Oficial, pentru că au avut un amical la Beijing, acum vreo 2 ani.

Arsenal v Valencia (3-1, 4-2)

Arsenal a trecut ca vodă prin lobodă de Valencia. Cu un scenariu identic în ambele manşe, spaniolii au fost cei care au deschis scorul, au fost egalaţi relativ rapid, iar mai apoi daţi la o parte de cavaleria uşoară a lui Unai. Meciuri aproape fără istoric, cu nişte spanioli încercând din greu să compenseze clara diferenţă de calitate şi nişte englezi semiblazaţi, cu gândul mai mult la finala de la Baku care le-ar putea aduce participarea în UCL.

Locul 5 din Spania a luat un sec 3-7 de la locul 5 din Anglia, asta e cam tot ce rămâne după dubla asta.

Chelsea v Frankfurt (1-1, 1-1)

Chelsea, în schimb, a avut de tras tare de tot pentru a trece de mult mai degajaţii nemţi de la Frankfurt.

Englezii au deschis relativ repede scorul şi erau în grafic pentru Baku. Repriza a doua a fost a nemţilor, care au egalat, au mai avut alte câteva şanse bune de a înscrie, astfel încât Sarri a fost foarte fericit când au intrat în prelungiri.

Şi cum dictonul “se califică cine ratează primul la penalty-uri” nu prea a dat greş, Azpilicueta a ratat primul, Chelsea a câştigat.

Frumosă trupă are Frankfurt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.