Europa League, returul 16-imilor

0

Ieri am văzut cum Sevilla nu prea a discutat cu Lazio, 3-0 în dublă manşă, azi vedem restul de combatante care luptă pentru un loc în optimi.

Din prima tranşă ne-au sărit în ochi:

Arsenal v Bate: mai mult pentru surpriza din tur, când bieloruşii au detonat petarda lui Emery. Fără Lacazette şi Bellerin, Arsenal trebuie să întoarcă rezultatul. Mai ales că pista EPL pare din ce în ce mai alunecoasă…

Salzburg v Brugge: belgienii s-au impus în tur dar au luat gol pe teren propriu. S-ar spune că austriecii au de îndeplinit o formalitate dar eu aş zice că formalitatea depinde de câte goluri vor reuşi să dea. Brugge sigur va marca.

Frankfurt v Şahtior: în tur au ieşit scântei, 2-2 cu ucrainienii jucând tot meciul în 10. Mă aştept la un retur cel puţin la fel de încins şi nu i-aş scoate din calcule pe cei de la Şahtior, dacă rămân mai mult de 75 de minute în 11 🙂

Zenit v Fener: turcii au scos un 1-0 pe teren propriu şi privesc cu încredere meciul din Rusia. Zenit e încă în pregătirile de iarnă şi tare mă tem că vor lua gol de la turci. De văzut dacă reuşesc să dea destule pentru calificare.

Din a doua tranşă am selectat:

Betis v Rennes: un meci super spectaculos în tur, probabil unul asemănător în retur. Francezii trebuie să iasă la pescuit, spaniolii abia aşteaptă să arunce năvodul. Meciul perfect pentru Betis, asta dacă nu cumva se trezesc conduşi până în pauză.

Dinamo Kiev v Oly: în tur am avut un meci echilibrat, grecii nereuşind să-i domine pe ucrainieni (chit că golul egalării a venit pe final). Nu-i văd bine pe greci, Kiev a cam fost la nivelul lor, aşa că mă aştept ca ucrainienii să treacă mai departe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.