Champions League 2018-2019: Ziua 9

0

După clarificările din UEFA Nations League şi un uichend de pus în ramă pentru casele de pariuri, Champions League revine cu penultima etapă. Acum se alege grâul de neghină, acum se trag ultimele salve.

Grupa E

De exemplu în această grupă E: Bayern trece printr-un moment mai dificil –  Niko Kovaci aude din ce în ce mai des cuvântul “făraş” – dar îmi este greu să cred că Benfica va scoate trei puncte pe Allianz. Portughezii sunt într-o criză şi mai mare ca nemţii (nu vă luaţi după acele ultime două victorii, sunt chinuite rău) şi, în cazul în care nu câştigă diseară, nu mai au nicio şansă. 

Embed from Getty Images

Ajax merge în Grecia pentru a se asigura că ei sunt cei care merg mai departe şi nu cred că vor avea mari probleme în a-şi asigura victoria.

Grupa F

Ne dă şi primul meci al serii, OL v City. În tur a fost spectacol pe Etihad, francezii fiind printre foarte puţinii care i-au luat toate punctele lui Pep, pe terenul lui. City are câteva probleme de lot, OL tocmai a tranşat derby-ul cu St. Etienne. Mă aştept la un meci spectaculos, cu goluri. City ar vrea să se revanşeze pentru înfrângerea din tur, OL să tranşeze calificarea. Un X e foarte posibil.

Embed from Getty Images

Hoffe îi primeşte acasă pe ucrainienii de la Şahtior şi trag nădejde să tranşeze lupta pentru locul de EL. Mai mult, dacă City bate la Lyon, încep să apară ceva şanse de UCL, e adevărat, firave ca linia de clasament a lui Dinamo Bucureşti.

Grupa G

De aici vine cel de-al doilea meci al serii, AS Roma v Real Madrid. În tur a fost un sec 3-0, dar atunci Realul era pe val. Acum, după o schimbare de antrenor şi un recent 0-3 la Eibar, madrilenii sunt în tensiune. Nici italienii nu sunt pe val, de aceea mă aştept la un meci prudent din partea ambelor trupe. Până la urmă, un X le-ar trimite pe amândouă în optimile UCL.

Embed from Getty Images

CSKA nu ar trebui să aibă probleme în meciul cu cehii de la Plzen. Ruşii par a fi într-o mini-revenire, cehii au dat câteva rateuri în ultimele meciuri. Victorie a gazdelor.

Grupa H

Victoria lui United la Juventus a adus un pic de tensiune în această grupă. Valencia încă mai are şanse la calificare, dar doar dacă elveţienii de la Young Boys nu pierd pe Old Trafford. O sarcină grea dar deloc imposibilă dacă ne uităm la ce prestează trupa lui Morinho – o echipă care are mai puţine faze de poartă decât Southampton şi singura din top10 EPL cu golaveraj negativ.

Embed from Getty Images

În cazul în care elveţienii nu pierd, totul se decide în ultima etapă, la Valencia. Juve nu are emoţii, chiar dacă nu scoate totul din acest meci cu Valencia, au în Elveţia în ultima etapă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.