Europa League 2018-2019: Ziua 2

0

A doua seară de Europa League 2018-2019: redbulşii din Salzburg vor să confirme, Anderlecht să rămână în cărţile calificării, meci tare la Frankfurt iar ruşii au o dublă cu spaniolii, pe teren propriu.

Şi să nu îi uităm pe favoriţii noştri, Dudelange!

De la 19.55 ne uităm la:

Salzburg v Celtic

Ambele au început cu câte o victorie dar doar austriecii au continuat bine: Celtic a mers mai greu (o înfrângere şi două victorii chinuite cu 1-0). Mă aştept la un meci intens, cu austriecii favoriţi la victorie.

AC Milan v Olympiakos

Milanul lui Gatusso s-a chinuit în Luxemburg pentru un 1-0 (ştire bună pentru CFR), grecii lui Martins au fost dominaţi lejer de cei de la Betis, pe teren propriu. Oly e cotată cu şansa a treia în grupa asta aşa că mă aştept să bage autobaza pentru a scoate un punct. Milan are două meciuri pe teren propriu sezonul ăsta, câte două goluri marcate (Romei şi Atalantei). Victorie scurtă a Milanului.
Embed from Getty Images

Anderlecht v Dinamo Zagreb

Cotată printre favoritele la câştigarea grupei, Anderlecht s-a împiedicat la micuţa Trnava (acolo unde toate celelalte trupe şi-au bugetat câte 6 puncte) şi îşi cam joacă calificarea în seara asta. Moment prost, nu e de ajuns că sunt în vrie (o singură victorie în ultimele 6 meciuri) mai joacă şi cu Dinamo Zagreb, o trupă pe val. Croaţii nu au pierdut nici un meci sezonul ăsta în deplasare şi nu cred că o vor face diseară.

Betis v Dudelange: Bonus, continuăm să urmărim aventura campionilor din Luxemburg. Diseară sunt la Sevilla, cu Betis, un meci extrem de important pentru calificare. Au fost învinşi la limită de AC Milan dar Betis de abia a scos un egal la Oly. Şanse de un rezultat strâns ar fi.

De la 22.00 ne aruncăm ochii pe:

Frankfurt v Lazio

Nemţii au început foarte bine, cu o victorie la finalista de anul trecut, asta în ciuda parcursului sinuos din debutul sezonului. Lazio a bătut greu Apollon Limasol, şi colac peste pupăză au încasta şi un 3-1 de la rivala AS Roma, uichendul trecut. Ce mi+a atras atenţia e că au doar 2 meciuri din 8 în care nu au primit gol. Aşa că mă aştept la un meci cu goluri, nemţii având o şansă bună la victorie.
Embed from Getty Images

Spartak v Villareal

Ruşii sunt în vrie – o singură victorie în ultimele 6 meciuri, şi aia în cupă. Başca mai au şi o jumătate de echipă accidentată. Nici spaniolii nu sunt în cine ştie ce formă însă pierd rar. Iar egalul cu Rangers a fost ghinion curat. În momentul ăsta ruşii ar semna pentru un egal, dar nu ştiu dacă spaniolii vor fi de acord să piardă momentul.

Krasnodar v Sevilla

Un meci în care se întâlnesc două trupe pe val: Krasnodar are 6 victorii consecutive, Sevilla 4 (printre care un 3-0 cu Real). Meci pentru stabilirea ordinii în grupă, cu ruşii (care nu au mai luat gol de 5 meciuri) favoriţi să nu piardă. Şi cred că şi Sevilla ar accepta un egal acolo.

şi, bonus, îi vom urmări şi pe cei de la Rangers în meciul cu Rapid Viena. Austriecii au început tare, 2-0 cu Spartak, şi merg în Scoţia pentru un punct, măcar. Rangers a scos un nesperat 2-2 la Villareal şi ochesc toate cele 3 puncte. Primul meci acasă în grupele unei competiţii europene, ce atmosferă va fi acolo! Aş merge pe 1 solist.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.