Champions League 2018-2019: Ziua 4

0

Ce zi de Champions League au avut casele de pariuri! Una de pun în calendar, mai ales pe felia de la 22.00: patru (Real, United, Bayern şi OL) surprize babane, cu favoriţii intraţi pe mai toate biletele jucate ieri seară.

Măcel sau Cash-IN, depinde de ce parte a biletului de pariuri te afli 🙂

Să vedem ce avem pe diseară dar sunt sigur că nu vom mai vedea ceva asemănător.

Grupa A

Dortmund a trecut greu tare de Brugge şi, deşi nu pare, cred că vor avea un meci mai uşor diseară, cu Monaco: francezii sunt franjuri, au ajuns pe loc de retrogradare, ceva nu merge acolo. Moment prielnic pentru Favre şi ai lui să pună trei puncte la cingătoare în aşteptarea dublei cu ATM.
Embed from Getty Images

Atletico s-a impus mai lejer decât o arată scorul la Monaco şi acum îi aşteaptă pe cei de la Brugge. Belgienii au fost tari în meciul cu Dortmund, au ieşit din cupă între timp semnalizând care le sunt priorităţile, dar mai mult de o înfrângere la limită nu cred că scot la Madrid.

Grupa B

De aici ne vine primul meci al serii, Spurs v Barca.

Spurs s-au făcut de baftă în ziua 1, când au pierdut avantajul de un gol într-un mod stupid (fără a minimaliza determinarea celor de la Inter). Cumva, trebuie să scoată ceva din meciurile cu Barca şi această primă întâlnire vine bine pentru ei: de la primul meci al grupei, Barca a mai scos doar două puncte din 9 posibile şi germenii unui scandal au şi apărut pe Nou Camp. Meci spectaculos, vedem câteva goluri.
Embed from Getty Images

Inter se duce la PSV ca să confirme debutul bun dar să nu cumva să aibă soarta lui OL, de aseară: PSV s-au ţinut bine de tot pe Nou Camp (3 din cele 4 goluri le-au luat pe final, în 13 minute) şi acum 2 ani Atletico şi Bayern au învins greu, la limită, pe Philips Stadion.

Grupa C

De aici ne vine al doilea meci al serii, Napoli v Liverpool.

În timp ce Napoli a măcinat în gol la Belgrad, Liverpool a făcut un meci cum numai ei ştiu să facă şi au trecut de una dintre favoritele la titlu, PSG. Napoli merge brici acasă, la fel şi Liverpool în deplasare. Liverpool e obişnuită să marcheze pe unde apucă, Napoli nu are chiar o defensivă de fier (doar în 3 din cele 8 meciuri oficiale nu a primit gol). Se vede lipsa lui Chiri! 🙂 Oricum, meci cu goluri, în care Liverpool are o şansă mică să ia şi toate cele trei puncte.
Embed from Getty Images

PSG trebuie să contracareze rezultatul slab din prima etapă şi meciul cu Steaua Roşie e perfect. Întrebarea care se pune e: la câte?

Grupa D

După cinci înfrângeri şi un egal, Schalke a câştigat primul său meci din acest sezon (facem abstracţie de cupă) chiar uichendul trecut, cu Mainz. Interesant este că Naldo şi Rudy au fost lăsaţi pe bancă, probabil pentru a fi fit în meciul din această seară. Dilemă pentru Tedesco! Lokomotiv trece şi ea printr-un moment slab, aşa că mă aştept la abordări precaute: ruşii să nu rămână cu 0 puncte după două etape, nemţii să nu arunce pe geam egalul cu Porto.
Embed from Getty Images

Porto a scos un egal la Schalke dar au fost două puncte pierdute. Galata nu a jucat extraordinar dar le-a dat scor de neprezentare celor de la Lokomotiv. Alt meci cu abordări prudente, Porto ştie că Galata funcţionează cel mai bine pe contraatac, dar avantajul terenului propriu trebuie materializat. Cred că în primele 15-20 de minute vom vedea cât de mult înseamnă cele două absenţe ale turcilor (Ndiaye şi Akbaba).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.