The Special None

0

Acum trei luni englezii conduceau detaşat la numărul de echipe prezente în Champions League, cinci faţă de cele trei ale spaniolilor (două ale italienilor samd).

O rundă de meciuri eliminatorii a fost îndeajuns pentru ca “scorul” să fie întors, spaniolii conducând acum cu 3-2, englezii fiind pe aceeaşi treaptă cu italienii.

Bomba (sau petarda) optimilor a venit de la Manchester. Fericiţi după tragerea la sorţi (au prins ceea ce părea atunci cea mai slabă echipă), trupeţii lui Mourinho au crezut că prezenţa lor pe teren îl va face mic pe Ben Yedder, iar faptul că au un triplu câştigător de UCL pe bancă e suficient pentru a prinde sferturile. Nu a fost aşa, Sevilla a venit să joace şi, eventual, să câştige, United a jucat la 0-0 şi 1-0, strategie care a eşuat lamentabil.

Presa din Spania are cuvinte speciale pentru the special none: ‘An archaic troglodyte’ 🙂
Embed from Getty Images

Spurs au fost la un vârf de gheată de a trece în sferturi dar zece minute şi patru goluri le-au înnodat şireturile: Juve a ştiut ce şi cum să joace şi, chiar dacă au fost sub Tottenham ca joc, am avut impresia că oricâte goluri ar fi dat Kane şi ai lui, Higuain ar fi găsit soluţia să dea unul în plus.

Chelsea a avut ghinionul să dea peste o Barcelona băftoasă în tur şi un Messi eclectic în retur. Piticul atomic, capacitat de naşterea copilului, a jucat singur cu Cahil, Christensen şi Rudiger şi a făcut 3-0 într-o oră de joc. Conte nu a avut răspuns, Valverde a zis sărumâna.

Realul le-a arătat încă odată francezilor de la PSG că mai e mult până departe, Roma a avut o dublă strânsă cu Şahtior iar Manchester City, Liverpool şi Bayern au împins scoruri de maidan mai puţin norocoaselor Basel, Porto şi Besiktas.

Cele mai bune 8 echipe din Champions League, sezonul 2017-2018

Manchester City, Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen, Juventus, Liverpool, Sevilla şi AS Roma sunt cele 8 echipe care continuă în Champions League 2017 – 2018.

Ordinea de mai sus e aceeaşi cu ordinea şanselor la câştigarea trofeului, conform Betfair.

Tragerea la sorţi e în câteva ore şi prietenii de la MiaSanMia au încercat un pronostic. Adevărul că ar fi foarte interesant un sfert Manchester City v Barcelona, ambele trupe sunt în formă în acest moment.
Embed from Getty Images

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.