Ce pariem în a zecea zi de #EuropaLeague

0

Meci interesant la Bilbao, goluri la Salzburg, Zenit nu ratează calificarea iar Milan îşi va vinde scump pielea la Londra.

Ponturi Europa League, returul optimilor de finală.

Ath Bilbao – Marseille AH +0.25 2. Cotă 1.85

Francezii au învins în tur cu 3-1, după un meci pe care l-au dominat categoric. Sigur că bascilor le-ar place să întoarcă soarta calificării, dar pentru asta trebuie să şi poată. Iar mintea lor e mai mult la salvarea de la retrogradare în Primera…

Plzen – Sporting AH +0.25 2. Cotă 1.8

Sporting a câştigat acum o săptămână pe propriul teren cu 2-0 şi merge în Cehia să apere acest avantaj important. Gazdele nu au decât şansa ofensivei, însă aş acorda mai multe şanse lusitanilor să înscrie pe contraatac.

Salzburg – Dortmund over 3. Cotă 1.9

Dortmund nu se poat împăca nici cu rezultatul din tur (1-2), nici cu ratarea calificării în faţa unei echipe considerate inferioară. Vom avea cu siguranţă, ca şi în primul joc, numeroase ocazii de gol la ambele porţi şi sperăm să fie fructificate cât mai multe dintre ele.

Zenit Petersburg – RB Leipzig DNB 1. Cotă 1.9

Zenit a făcut în tur unul din cele mai slabe jocuri ale sale din acest sezon şi a pierdut cu 2-1. Astăzi, având avantajul terenului propriu, al suporterilor care îşi doresc cu încrâncenare un trofeu europen şi o motivaţie pe măsură, ruşii ar trebui să aibă prima şansă la victorie şi la calificare.

Arsenal – Milan X2. Cotă 2

Nu vă lăsaţi induşi în eroare de retultatul meciului tur, când “tunarii” au jucat perfect şi s-au impus cu 2-0. Milan vine în Anglia să-şi vândă scum pielea şi să încerce o răstunare spectaculoasă. De cealaltă parte, elevii lui Wenger au făcut în ultimele luni atât de multe jocuri modeste pe teren propriu, că unul în plus n-ar mai mira pe nimeni…

[chart id=”15528″]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.