Pe repede înapoi S02/18

0

Săptămâna trecută ne-a readus Bundesliga şi Ligue1 – rezultate normale, chit că Neymar nu a jucat împotriva lui Tătăruşanu! – iar în Premier League s-a terminat cu invincibilitatea lui Pep. Coutinho a lăsat Liverpool pentru Barca dar ce moment şi-a ales: fără el, oamenii lui Klopp au zburdat în faţa lui Pep’s eleven.

Frământări mari în România din cauza tricoului / fustiţei Simonei Halep: care a înjurat Adidas, care a dat ca sigur Nike, care a văzut “semne” în decizia nemţilor de a-i da cu tifla lui moş Ţiriac, de a trebuit să iasă public săraca fată să spună că îşi poate lua echipament şi de la magazinul din colţ. O găsi ea o taraba şi la Melbourne.

Că veni vorba: Simona pleacă favorită la acest Australian Open şi, cu puţină atenţie, ar trebui să pună mâna pe trofeu. Cahill e la turaţie maximă, domnişoara la fel, să vedem cine i-ar putea pune beţe în roate.
Embed from Getty Images

Altfel:

Pe Lingard cel mic fă-l mare, pe Herrera cel slab fă-l tare, pe Pogba îl însoțește si de rele îl păzește. – set complet al dorinţelor celor de la Manchester United. 🙂

Maria Konnikova, jurnalistă la The New Yorker, s-a apucat de scris o carte despre poker. Şi cum informaţiile pure le poţi lua doar din mijlocul fenomenului, Maria s-a înscris la un turneu de poker. Pe care l-a câştigat! From rookie to pro, Maria a câştigat PCA National Championship şi un cec de aproximativ 85.000 $. Bună reclamă pentru carte (The Biggest Bluff, decembrie 2018), nu?

Fotbalul e pe cale să devină al treilea sport în USA, ca număr de spectatori. La mare bătaie cu baseball-ul dar încă departe de verişorul fotbal american.

50 for the Future, lista UEFA cu tinereii ce merită urmăriți.

Adidas vrea 15-20% din piaţa nord americană, cam cât au şi pe celelalte pieţe. Nici o legătură cu rezilierea contractului cu Simona Halep.

Sibienii se pregătesc de venirea apostolilor lui Gigi şi pentru asta vor să închirieze o nocturnă. Un gest extravagant, cu sau fără nocturnă, tot un meci “întunericit” va fi 🙂

In a Premier League era which sees the exhilarating, high-press tactics of Guardiola, Jurgen Klopp and Mauricio Pochettino, traditionalists like Mourinho will come across, to some, as mundane – un articol bine scris despre posibila venirea lui Diego Simeone la Manchester United.

Şi dacă tot suntem la Jose: Jamie, despre lamentările lui Mourinho.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.