Pe repede înapoi S44/17

0

A început returul meciurilor din UCL şi EL şi cu ocazia asta am văzut două nume mari care au ajuns la uşa pe care scrie exit: unii trec printr-o perioadă mai proastă din punct de vedere sportiv (Dortmund), ceilalţi printr-una din punct de vedere financiar (Atletico Madrid, cea care a scos al doilea X de senzaţie cu campioana Azerbaijanului).

Şi da, Robben a devenit cel mai bun marcator non-german din istoria Bayern Munchen!

Altfel:

FRF a apelat la Brandient pentru noua identitate vizuală. Nu ştiu de unde au scos cinci regiuni istorice româneşti dar – legătura fiind pentagonul de pe mingea de fotbal – probabil că au fost nevoiţi să se raporteze la numărul ăsta.

”Asta nu e memorie, e altceva!” – Tolo despre dispariţia unei generaţii.

Iniţiativa celor de la streetfootballworld, cu Juan Mata în poziţia de lider, prinde viteză: Common Goal are deja 19 jucători de fotbal care vor dona 1% din venitul lor pentru iniţiative caritabile. Mata, Hummels, Alex Morgan, Pauline Bremer, Megan Rapinoe, Chielinni, Kagawa etc – lista completă o găsiţi pe site.

Rio Ferdinand a lansat o carte despre viaţa lui. Un pic cam devreme pentru gustul meu dar articolul care o promovează e bine făcut.

După accesul la volan iată că şi accesul la stadion va fi permis “celeilalte jumătăţi” a poporului Arabiei Saudite. Paşi mici dar importanţi, numa să-l ţină balamalele pe noul/viitorul şeic.

Un pic de AI pentru a lucra la sentiment: Football Manager 2018. Lansarea e pe 10 noiembrie, stay tuned!

Probleme mari pentru atacanţii din La Liga: atât Ronaldo, Benzema cât şi Luis Suarez nu au mai ridicat demult mâinile în sus (excepţie fiind momentele când cer fault).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.