Ce pariem în a opta zi de #ChampionsLeague

0

Goluri la Napoli, Londra şi Istanbul, meci strâns la Dortmund, experienţa lui Porto şi Sevilla ar trebui să le aducă victoriile.

19:00   Besiktas – Monaco: over 2.5 @1.75

Umilită etapa trecută pe teren propriu chiar de Beșiktaș, echipa monegască nu mai are decât șansa de a încerca să-și spele onoarea cu goluri. Iar turcii, în fața fanaticilor suporteri, cu siguranță nu se vor baricada în fața propriei porți, căci un succes le-ar asigura calificarea matematic în primăvara europeană.

21:45   Dortmund – APOEL: 2 AH +2.5 @2

APOEL a pierdut cu 0-3 în fața lui Real și a lui Tottenham, dar cred că azi e capabilă de mai mult. Mai ales că în jocul tur a reușit chiar să smulgă o remiză Borussiei, care este departe de forma anilor trecuți.

21:45   FC Porto – RB Leipzig: 1 @2.2

Într-o grupă în care rezultatele s-au învărtit ca într-un carusel al nebunilor, Porto și Leipzig luptă umăr la umăr pentru un loc calificant. Experiența superioară a lusitanilor ar putea fi un argument decisiv în meciul din această seară.

21:45   Liverpool – Maribor: under 4.25 @1.9

Da, e drept că Liverpool a dat 7-0 în tur amărâților de sloveni, dar e puțin probabil ca istoria să se mai repete, în condițiile în care gazdele nu vor folosi toți titularii, iar Maribor se va strădui cu orice preț să evite o nouă rușine gigantică.

21:45   Napoli – Manchester City: over 3 @1.9

Cu două înfrângeri la activ, Napoli nu mai poate juca decât pe cartea curajului și mai ales a ofensivei. Dacă a dat un gol pe terenul lui City, astăzi poate spera la mai mult.

21:45   Sevilla – Spartak Moscow:  AH -1.5 1 @2.05

Aplicăm din nou strategia săptămânilor trecute și concluzionăm că echipele rusește din Champions League nu pot reuși ambele rezultate notabile în aceeași rundă. Iar cum ȚSKA a câștigat ieri la Basel…

21:45   Shakhtar Donetsk – Feyenoord: under 3 @1.9

Urcată pe un nesperat loc 2 in grupă, Shakhtar va trage cu dinții de acum de fiecare meci, de fiecare punct, de fiecare ocazie. Cu Feyernoord ar fi bun și un succes la limită.

21:45   Tottenham – Real Madrid: over 3 @1.8

Două echipe scăpate oarecum de grijile calificării și decise să tranșeze rezultatul indecis de acum două săptămâni. La Madrid s-a ratat mult, mai ales la poarta Realului, iar în această seară situația ar trebui re-echilibrată.

[chart id=”15465″]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.