Ce pariem în prima seară de #UCL 2017 – 2018

0

AS Roma – Atl. Madrid BTS 1.85

Rare sunt meciurile romanilor de acasă în care să nu pună mingea la centru după un gol al adversarilor. Pe de altă parte, chiar dacă Atletico e o echipă care se apără bine, Dzeko si De Rossi ar trebui să țină steagul sus și să producă și ei ceva concret pe tabelă.

 

Barcelona – Juventus over 2.5 & BTS 2.1

E drept că în primăvară Juve s-a ținut tare și a scos un 0-0 pe Bernabeu, dar venea după un 3-0 acasă care merita apărat cu dinții. Astăzi va fi loc pentru un joc mai liber și mai spectaculos, căci într-o grupă cu Olympiakos și Sporting emoțiile nu-și au locul.

 

Bayern Munich – Anderlecht AH -2.75 1 1.85

După rușinea de sâmbătă, cu Hoffenheim, bavarezii se vor sui cu picioarele pe un Anderlecht care oricum răsuflă greu și-n amărâtul campionat belgian. Unde mai pui că echipa din Bruxelles a fost cam tot timpul mână moartă în Champions League. Guter appetit, Herr Muller, masa e servită!

 

Benfica – CSKA Moscow under 1 HT 1.75

Lusitanii și echipa fraților Berezutsky nu au nici un motiv să se încaiere încă din prima repriză, cu atât mai mult cu cât un rezultat de egalitate probabil n-ar supăra pe nimeni. Într-o grupă cu Manchester United, ambele așteaptă meciurile cu Basel ca să bage banii în cont.

 

Celtic – Paris SG BTS 1.8

Așa, deci PSG e mare favorită, Neymar vine călare pe salariul său uriaș ca balaurul pe vremuri să rupă plasa scoțienilor. Și ăștia de la Celtic ce-o să facă, o să stea în tribună, o să mănânce semințe și o să facă valuri?

 

Chelsea – Qarabag AH -2 1.8

În debutul Premier League, Chelsea a marcat câte 2 goluri în fiecare joc, inclusiv cu Tottenham și Everton. Parcă ar fi loc de mai bine cu azerii, nu?

 

Manchester United – Basel AH -1.5 1 1.75

“Diavolii” au pornit ca din pușcă sezonul ăsta, ca Ayrton Senna pe vremuri pe prima turnantă, iar recentul egal cu Stoke din campionat i-a întărâtat și mai rău. Basel defilează prin campionatul helvet, dar acolo ar zburda și Stoke…

 

Olympiakos Piraeus – Sporting BTS 1.95

Olympiakos le cam încasează când joacă meciuri importante acasă. Pe de altă parte, fanaticii din tribune vor fi ca un motor cu reacție care împinge echipa gazdă spre porta lui Sporting până când o văd perforată.

[chart id=”15465″]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.