Simona Halep: Start me up, please!

0

Se ştie rezultatul Simona Halep v Johanna Konta (63, 67 (7), 26). Dezamăgitor pentru fanii Simonei, mai ales că era primul turneu la care fata era 100% fit, avusese un parcurs bun şi părea că e pe traseul care duce în finală.

Din păcate tie-break-ul, sau mai bine zis pierderea lui a fost o barieră de netrecut pentru Simona.

Poate o parte dintre voi aţi văzut şi momentul Cahill – Halep, de după tie-break, moment relevant, aş zice, pentru cariera Simonei Halep – uite aşa înţelegem mai bine dacă avem vreo şansă să o vedem pe primul loc WTA sau să îşi garnisească palmaresul cu vreo câteva titluri de Grand Slam. Îl punem aici:

Remarcabilă (în sens negativ) căderea Simonei. Remarcabilă prin lipsa motivelor (Cahill dixit) cât şi prin senzaţia de “sfârşitul lumii” cu care Simona ţine să se autoconvingă (şi să îl convingă şi pe Cahill).

H – Uneori, ceri prea mult. Asta sunt eu. Sunt total depăşită. Joc ridicol.
C – Deci, cum rezolvăm asta?
H – Nicio şansă.

(…)

H – Crezi că pot să câştig acest meci?
C – Absolut! Cred că poţi să câştigi acest meci.
H – Dacă nu am câştigat al doilea set, am irosit atâtea şanse…
C – Nu ai făcut totul greşit.

Ştim că domnişoarei Simona nu îi place rock-ul 😉

De aia îi punem aici pe cei de la Rolling Stones, poate îî vin nişte idei Simonei, apropo de momentele astea de început de 2017 (coincidenţă sau nu, e fix melodia cu care organizatorii au decis să închidă pauza dintre setul 2 şi 3. Clar, în clipul de mai sus, de la min 2:50 🙂 ).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.