Revolta piticilor

0

Start furios în Liga 1: Iaşul bate la Viitorul, Concordia scoate untul (şi un punct) din Astra, iar Rapiduleţul detonează o nucleară pe terenul echipei gazdă: 1-0, gol Gecov – deşi mi-am pus toţi banii pe o dublă Benson 🙂

Nicolo Napoli peste Gică Hagi – ăsta ar fi un titlu de presă sportivă şi nu ar fi chiar deplasat. Melanjul între tineri şi nişte mingicari răsuflaţi nu a dat rezultat în această primă etapă şi ieşenii trag aer în piept.

Protasov dă prima chiflă din acest retur şi nu contabilizează ce urma să vină…

… adică victoria de răsunet obţinută de “giuleşteni” în Ghencea. Un rezultat cam de aceeaşi magnitudine ca cel obţinut de Iaşul lui “dom’ profesor Popa” cu ceva ani în urmă, tot în Ghencea. Rapiduleţul lui Pustai s-a prezentat decent în Ghencea – să nu uităm că vorbim de un lot strâns în ultima lună de zile. Ok, la început ne-a distrat felul în care încercau să joace – de la lovitul mingii până la încercările comice de a pasa – dar până la urmă au reuşit să scoată rezultatul dorit. Ah, şi apropo de Benson, mai e cineva care a avut ochi pentru nouar 🙂

Şi uite aşa, diferenţa dintre grupurile 8-12 şi 13-17 s-a redus consistent. În mod normal, ne aşteaptă meciuri încinse pentru evitarea retrogradării.

Gecov-Rapid-Steaua-Liga-1
foto de pe gsp.ro

Nu ştiu dacă jucătorii echipei gazdă şi-au reechilibrat conturile după acest meci sau dacă existe “forţe superioare” care au decis ca Rapidul să rămână în prima ligă – aşa cum se tot aude prin piaţă. Dar dacă e aşa, atunci îmi este dor de cooperativă: măcar atunci se punea de câte un meci frumos, un 3-1, 4-2 spectaculos, cu întoarceri de scor, etc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.