Campionii en-titre intră la joc

0

Şi merg la Schalke, acolo unde cu un an în urmă şi-au şters ghetele de tricourile nemţilor.

Un alt an, o altă poveste aş spune. Realul trece printr-un moment mai dificil – proaspăt caftiţi de Atletico şi cu victorii destul de greu obţinute. Mai mult, din ultimele 5 meciuri în deplasare au doar 2 victorii (trei înfrângeri în rest) şi alea la alde Cordoba şi Getafe. Ceva probleme de lot cu James, Ramos, Khedira, Modirci şi probabil Benzema indisponibili. Dacă nici Pepe nu va fi pe foaie atunci cuplul Varane-Nacho lasă loc pentru ceva speranţe la gol-Schalke.

De când a venit Di Matteo jocul defensiv al lui Schalke a crescut mult în calitate. Pe principiul vaselor comunicante, atacul a început să sufere – 3-2 e golaverajul ultimelor 5 meciuri, incluzând aici şi acel 1-1 cu Bayern. Vechile probleme de lot nu s-au rezolvat dar vestea bună e că Huntelaar e în cărţi.

Overul e public bet la meciul ăsta dar parcă nu aş credita meciul cu mai mult de trei goluri.

Roberto Di Matteo

Basel v Porto

Basel ştie/simte că are o şansa mare de a trece în sferturi aşa că mă aştept ca tensiunea să fie maximă în tabăra lor. Au o problemă mare odată cu absenţa lui Schaar aşa că în mod normal vor sta pe spate aşteptând momentul unei pase spre Streller.

Porto a trecut lejer prin grupă, menţine ritmul în acest debut de an, nu au nici o problemă de lot aşa că sunt, pe drept, un pic favoriţi. Scopul intermediar cred că e cel puţin un egal cu goluri – lucru pe care cred că îl vor obţine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.