A opta zi de #ChampionsLeague

2

Am avut o chiflă de zile mari a celor de la Arsenal şi în rest rezultate normale în Champions League- chiar şi victoria celor de la Leverkusen aş trece-o acolo. Într-o ora începe ziua 8 în care avem:

Grupa E:

City v CSKA e în mod normal un meci de 1 solist dacă e să ne raportăm strict la loturile celor două echipe. Dacă însă e să ne uităm la prestaţia de până acum în #UCL şi, în general, prestaţia în ultimele meciuri parcă nu mai e 100% 1 solist. Cota este penibil de mică aşa că pas.

Meciul serii poate fi acest Bayern v Roma. După măcelul de pe Olimpico Totti şi ai lui vin ca mielul la tăiere. Probabil un pic de relaxare din partea lui Bayern şi un pic de orgoliu din partea italienilor vor fi ingredientele unui meci spectaculos, cu multe goluri. Să sperăm.

Grupa F:

PSG are posibilitatea să rămână peste Barca (acasă cu APOEL, acasă cu Ajax) amânând tranşarea locului 1 pentru ultimul meci, cel de pe Nou Camp. APOEL e în pioneze cu lotul aşa că ar fi o surpriză dacă PSG nu bate la măcar 2 goluri. Ajax v Barca e meciul grupei şi cred că olandezii îşi vor juca şansa cu tupeu maxim. Barca nu trece printr-o perioadă prea fericită, talismanul e în vrie iar apărarea e şvaiţer. Greu pentru Barca- moment important pentru trupa tânără de la Ajax. Nu mi-aş pune banii pe Barca.

Grupa G:

Cum, necum (gazpromişrii ştiu) Schalke s-a cocoţat pe locul II. Acum vine – sper eu – momentul adevărului şi revanşa lui Sporting pentru mizeria din tur. Şi în afară de Mauricio cel eliminat în tur – restul portughezilor îşi ascut cuţitele. Di Matteo are multe bătăi de cap – inclusiv Draxler e dat ca accidentat. Merg pe mâna portughezilor. Chelsea ar trebui să închidă grupa la Maribor, cu sau fără Costa.

Grupa H:

Sahtior şi Porto ar trebui să închidă grupa în seara asta. Nea Mircea a arătat în tur că nu are probleme cu băieţii de la BATE, rezultatul din tur e edificator. Porto a avut meci greu cu Atlethic în tur dar în seara asta situaţie le convine mai mult: spaniolii joacă acasă, pe fortăreaţa lor, şi vor fi împinşi să bage material. Pentru Porto va fi numai bun un meci de contraatac. Până la urmă, un egal ar fi ok pentru ambele.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.