La prima cafea – 6 noiembrie

0

– la sapă de lemn a ajuns David James. Cândva titular de naţionala Angliei, portarul a ajuns să vândă cam orice are o valoare de piaţă. Şi omul ăsta nu a fost un jucător prost plătit, din contră, a avut salarii bune spre mari şi pe lângă fotbal a mai făcut şi modelling pentru Armani. De ce ajung unii fotbalişti în gaură? Professional footballers are not often feted for their intelligence. But there’s far more to it. Ah, iaca şi 11 lucruri care – în opinia celor de la Telegraph – ar merita bănuţii.

– CSR: dacă tot a deschis două centre logistice în Polonia, Amazon investeşte şi în circul local: Lech Poznan şi Slask Worclaw vor fi susţinute financiar de americani.

suspendări mari în fotbalul românesc, primite pentru durităţi. Dacă tot nu se joacă măcar să se rupă. Comparaţi cu suspendarea primită de Rio Ferdinand dar mai ales citiţi cu atenţie pentru ce a primit-o şi motivarea comisiei de disciplină.

Singing is believing – clipul de promovare al meciului Liverpool v Chelsea. Am şi eu o întrebare: ce caută Balotelli în clipul ăsta? Mai ales în condiţiile în care apare şi legenda Gerrard? Zău aşa… Balotelli???

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.