Meciurile dintre suferinde

2

Olympique Marseille vs Inter Milano şi Basel vs Bayern, meciurile care închid turul optimilor UCL, sunt meciuri între echipe care nu o duc pe roze în campionatele lor.

OM s-a făcut de baftă cu Valenciennes şi se uită de la 12 puncte distanţă către locul I. Inter pe de altă parte are o serie incredibilă de 4 înfrîngeri şi un egal în ultimile 5 meciuri şi Ranieri nu mai pare salvatorul care era pe la începutul lui ianuarie. Fără probleme importante de lot de ambele părţi. Probabil perioada proastă prin care trece Inter va continua. Nu îi văd pe italieni cîştigînd pe Velodrome.

Celălalt meci e relativ simplu – pentru nemţi. Diferenţă mare de valoare şi chiar dacă Bayern mai are ceva indisponibili, nu ar trebui să fie vreo problemă. De urmărit Shaquiri de la Basel, cel care a semnat deja cu Bayern (vine din vară).

Claudio-Ranieri

2 COMMENTS

  1. Daca joaca Remy la OM (desi am auzit ca-i accidentat) o sa aiba mari probleme Interul. Daca joaca si tovarasul Chivu la italieni, practic ei joaca in 10 iar francezii in 12. Cert e ca nu-i vad pe italieni calificandu-se, iar daca totusi o fac (desi eu sper sa nu) va fi cu noroc.

  2. Si-a furat-o rau Ranieri…meritata victoria lui OM si are mari sanse sa se califice. Acuma ca va lipsi Chivu in retur, Inter are o sansa. Interesant e ca si Bayern a luat-o de la Basel. va fi interesant in retur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.