Winning is good

0

La aproape 10.000.000 $ se ridică pierderile jucătorilor români în jocurile de poker online. Cel puţin aşa arată clasamentul făcut din două dintre cele mai mari case de pariuri online din lume. Criză, nu? 🙂

Oricum, de cînd pokerul a devenit sport (şi nu mai e considerat joc de noroc) numărul de jucători de la noi a explodat. În principal cei de online dar şi la offline (la masă) începem să avem reprezentanţi. Şi dacă aruncaţi o privire aici, veţi vedea cam ce cîştiguri au unii dintre compatrioţii noştri (nu pot să trec mai departe pînă nu salut prezenţa unui oneştean pe un onorabil loc 6! 🙂 ). În plus, la jocurile la masă poţi da peste adversari de calibrul Karei Scott. Fata asta face parte din echipa de experţi a uneia dintre cele mai mari case de poker online, Party Poker, aşa că o întîlnire cu ea se lasă probabil cu ceva zîmbete şi o mare gaură în buzunar.

Altfel, dacă din din considerente de job, familie, etc nu puteţi călători de-a lungul şi de-a latul lumii la diversele concursuri de poker, rămîne varianta online. Ofertă variată, bonusuri pe măsură, inspiraţie să fie.

Iar dacă simţiţi că gloria olimpică e pe aproape, ar cam trebui să vă apucaţi de antrenamente. La Jocurile Olimpice de la Londra 2012 va avea loc a doua ediţie a World Mind Sports Games, cu pokerul printre aceste jocuri. Iar chibiţii spun că în 2016 pokerul va deveni sport olimpic. Un pic cam departe de ideea iniţială a olimpiadei (Mike Sexton: “Certainly in terms of the mental side of it, I don’t think any sport ranks higher, but I still think the Olympics is for physical sports and poker doesn’t fit in that category.”) dar cine ştie.

Se face Cupa Mondială de fotbal în Qatar, de ce nu ar fi pokerul joc olimpic?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.