Ce pariem în prima zi de #UEL

0

Austria Viena – AC Milan under 3 @1.85

Când vorbim de Milan ne aducem aminte de echipa generoasă a deceniului trecut, care miza aproape totul pe cartea atacului. Milanul de astăzi preferă însă o partitură pragmatică, în care cel mai bun scor – mai ales la meciurile din deplasare – este 1-0.

Vitesse – Lazio over 2.5 @1.8

Ca oricărei echipe olandeze cu pretenții, și celor de la Vitesse le place să atace și să marcheze consistent. Lazio, de cealaltă parte, nu poate accepta să plece învinsă din primul meci al grupei și are toate argumentele să marcheze și ea.

FCSB – Plzen over 2.5 @2.1

„Dubla” din preliminariile Ligii Campionilor, încheiată cu un total de 9 goluri, ne dă speranțe că și azi vom vedea goluri, cu atât mai mult cu cât nici una dintre echipe nu are motive să bage autocarul în poartă.

Hertha Berlin – Ath Bilbao AH 0:0 2 @1.85

Bilbao a demonstrat în preliminariile Europa League și în primele etape din Primera că au o echipă foarte solidă, care ia gol cu mare greutate. În momentul de față spaniolii par a fi într-o formă excelentă și au atu-ul experienței superioare în cupele europene, cel puțin în ecartul ultimelor sezoane.

Vardar – Zenit Petersburg AH +1 1 @1.95

Zenit are “firmă” mare, dar rezultate neconvingătoare în acest debut de sezon. Vardar, în schimb, este echipa care a reușit până acum două mari surprize, eliminând din cupele europene pe Malmo și Fenerbahce. Iar pe propriul teren macedonenii sunt foarte greu de bătut.