Ce pariem în a doua seară de #UCL

0

FC Porto – Besiktas total 2 sau 3 goluri 2.00

Scenariul e simplu: ori Besiktas se duce cu sacosa sparta si ia un 3-0 pe nerasuflate, ori turcii se tin tari, dau un gol si atunci va rezulta un meci extrem de echilibrat, cu maxim trei goluri.

Feyenoord – Manchester City under 3.25 1.80

City e vazuta ca o echipa extraofensiva, dar de obicei la meciurile importante in deplasare echipa lui Guardiola joaca la pastrarea rezultatului. Ca sa nu mai zic ca, dupa 5-0 in week-end cu Liverpool, mi-e sa nu se adevereasca vorba veche a microbistilor: “le-au intrat toate in meciul trecut”…

Liverpool – Sevilla over 3 2.00

Liverpool are de spalat rusinea din week-end, de pe terenul lui City, asa ca, avand suportul unor tribune arhipline, va ataca furibund din prima repriza. In fond, cam asta e singurul lucru la care se pricepe bine. Daca si Sevilla da o replica pe masura, spectacolul este garantat.

Maribor – Spartak Moscow under 1 HT 1.8

Maribor este o echipa care da gol rar si ia gol si mai rar, mai ales in meciurile de acasa. Cat despre Spartak, dupa surpriza reusita de TSKA la Lisabona, nu vad doua echipe ruse castigand in deplasare in aceeasi etapa de Champions League…

RB Leipzig – Monaco X2 1.95

Cota echipei din Leipzig la debutul in Champions League mi se pare “umflata”, in conditiile in care va avea in fata una din semifinalistele sezonului trecut. Monaco vine dupa un incredibil 0-4 la Nice, asa ca va asuda din greu ca sa-si multumeasca fanii.

Real Madrid – APOEL AH -1.5 HT 1.85

De obicei cand joaca cu echipe modeste in Liga Campionilor, Real nu are probleme sa se impuna la scor mare. Daca vor primi repede un gol in prima repriza, cipriotii vor fi atat de buimaciti ca-l vor lua si pe al doilea.

Shakhtar Donetsk – Napoli 2 2.00

Diferenta de valoare dintre cele doua echipe e prea mare. Napoli e constienta ca, intr-o grupa cu City si Feyenoord, trebuie sa porneasca in tromba din prima etapa, iar Ucraina e cel mai facil prilej sa adune puncte din deplasare.

Tottenham – Dortmund AH +0.25 2 1.95

Un meci echilibrat, in care nu se va risca prea mult, deoarece un prim pas gresit in aceasta grupa dominata de Real Madrid ar putea fi devastator pentru oricare dintre echipe. Nemtii pleaca foarte rar invinsi din Anglia, iar Totenham a fost destul de inconstanta in acest debut de sezon.

[chart id=”15465″]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.