UEFA Europa Conference League 2023-2024: Ziua 10

0

Să vedem ce se întâmplă și în liga mică a competițiilor europene.

Fener v RoyaleUSG. Turcii i-au dărâmat pe belgieni chiar la ei acasă. Returul e o formalitate, vom merge pe Under 3.

Fiorentina v Macabi Haifa. Italienii au luat un avantaj minim după un meci tur spectaculos (4-3). Teoretic nu au cum scăpa victoria din mână în retur. 1 & O1.5.

PAOK v Dinamo Zagreb. Răzvănel a plecat bătut din Croația cu un scor destul de greu de egalat. Terenul propriu, presiunea publicului vor da o mână de ajutor pentru o victorie dar nu sunt sigur că va fi și calificare. 1 solist.

Plzen v Servette Geneva. Elvețienii nu au reușit să își creeze un avantaj pe teren propriu iar ultima oară când au fost in Cehia, la Sparta, au luat 4-0. Care Sparta tocmai au luat un 4-0 de la Plzen. You do the math. 1 solist.

Aston Villa v Ajax. Greu pentru Ajax în fața echipei lui Emery. Greu a fost în tur, pe teren propriu, greu va fi și diseară pe Villa Park. Villa -1.

Club Brugge v Molde. Norvegienii au reușit victoria în tur și au speranțe la calificare. La Brugge va fi ceva mai greu, belgienii merg bine acasă și tind să marcheze de mai multe ori. Brugge -1.

Lille v Sturm Graz. Calificare tranșată încă din tur (3-0) așa că va fi un meci lejer. Over 2.5

Maccabi Tel Aviv v Oly. Surpriza turului, israelienii au măturat pe jos cu grecii, chiar la Atena (4-1). Grecii mai au de 2 măsline speranțe la calificare așa că mergem pe BTS & O2.5.

Propunerile EBT

Și aici avem câteva propuneri de la prietenii de la EBT.

  • PAOK – 2.5 cornere AH
  • St. Gilloise minim 5 cornere
  • Aston Villa -1
  • Fenerbahce
  • Lille -1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.