Champions League 2023-2024: Ziua 14

0

Ziua 14 pe 14 februarie. Coincidenţă? Nu cred!

Ieri am avut o seară normală de UCL, City şi-a făcut treaba lejer iar Don Carlo a scos o victorie scurtă, cât să-şi facă returul uşor. Să vedem ce avem azi.

Lazio v Bayern. Lazio începuse bine anul dar odată cu plimbarea în Golf lucrurile par că s-au stricat: 1-1-1. Dar adversarii au fost unii mai puternici decât e Lazio în acest moment. Bayern trece prin momente mai grele – aşa consideră ei o înfrângere la Leverkusen. E adevărat că sunt la 5 puncte în urma liderului dar mie nu mi se pare un capăt de ţară, titlul e o chestiune de anduranţă. Dar rămâne întrebarea dacă nea Tuchel e chiar ceea ce îi trebuie lui Bayern. Lazio nu are probleme de lot, Tuchel nu se poate baza pe Gnabry, Davies, Leimer, Coman. În mod normal nu ar trebui să ne îndoim de victoria lui Bayern dar evenimentele din uichend ne fac să ne uităm şi la alte pieţe. X2 & O1.5 & U11.5 cornere.

PSG v Real Sociedad. Iar optimi de UCL, iar vise la Paris. Nu anticipăm ce urmează :). Diseară vor avea meci greu cu Sociedad, o trupă care stă bine în teren şi tinde să micşoreze spaţiile. Şi care mai şi joacă bine în deplasări. Mergem pe Sociedad +1.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.