UEFA Europa League 2022-2023: Ziua 10

0

Diseară, în două tranșe, vom afla cele 8 echipe rămase în cursa pentru trofeul Europa League. Rotterdam, Freiburg, Londra și Bruxelles sunt punctele de atracție.

Betis v Man United. United e ca și calificată după acel 4-1 de pe Old Trafford. Ten Hag va folosi ceva tineret/oameni care nu prea au prins așa că e posibil să vedem măcar 3 goluri.

Fenerbahce v Sevilla. 2-0 pentru spanioli și Sevilla speră să se califice fără prea mari bătăi de cap. Fenerul nu mai e ce a fost, a mai rămas presiunea tribunei dar spaniolii sunt obișnuiți cu așa ceva. Sevilla DNB.

Feyenord v Șahtior. 1-1 în tur și favoriți sunt olandezii. Îi văd câștigând dar mergem pe O2.5 and BTS.

Freiburg v Juventus. Juve a reușit o victorie scurtă acasă și merge în Germania să închidă calificarea în stil de mare echipă italiană. Freiburg a fost dominată din toate punctele de vedere la Torino dar pe teren propriu sunt o altă varză cu ciolan. Juve nu va avea deloc un meci ușor, Over 2.5 dacă mă întrebați pe mine.

Arsenal v Sporting. În tur, portughezii s-a ținut bine de echipa lui Arteta dar mă tem că deplasarea la Londra va fi extrem de dificilă pentru ei. Îmi este greu să cred că Arsenal va pierde calificare în fața lui Sporting dar cum primesc gol destul de des pe teren propriu aș merge pe Arsenal și BTS.

Ferencvaros v Bayer Leverkusen. Oamenii lui Xabi Alonso nu s-au întrebuințat prea mult în tur și tot au câștigat cu 2-0. Estimez că vom avea o situație identică și în această seară, mai ales că Lever se vede cu Bayern în 3 zile. Under 3.

Real Sociedad v AS Roma. Rezultatul din tur e unul perfect pentru Jose, își permite chiar să ia un gol. Sociedad obișnuia să fie puternică pe teren propriu dar momentan trec printr-o pasă proastă (5 meciuri fără victorie). Roma nu pierde.

Royal Union SG v Union Berlin. Cel mai spectaculos meci din tur, 3-3, promite a fi la fel de spectaculos și diseară. Am însă niște dubii așa că vom merge doar pe O2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.